Hava Durumu

Durmaz'ın yönetimi hangi isimlerden oluştu?

Yazının Giriş Tarihi: 18.02.2021 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 08:08

AK Parti'de pazartesi günü gerçekleşen kongre ile Emel Gözükara Durmaz yeniden başkanlığa seçildi.
Bugün kongreye ilişkin olarak Başkan Durmaz'ın yeni yönetim kurulunu yazmaya çalışacağım.
Başkan Durmaz'ın 50 kişilik yönetiminde önceki yönetimde de görev alan 23 isim bu dönemde devam ediyor.
Diğer bir ifadeyle 50 kişilik yönetimin 27 ismi yenilenmiş.

Yine bir başka detay ise Mihriban Kocabıyık'ın başkanı olduğu Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi'nde görev yapan Emine Elmas, Mutlu Çatalkaya,Neşe Yangın ve Güler Demirhan'ın aynı zamanda Durmaz'ın da yönetiminde görev aldığını ifade edelim.
Güler Demirhan ve Neşe Yangın bir önceki yönetimde de görev yapıyor.
Bir önceki yönetimde görev alan Yıldırım Belediye Meclis Üyesi İmren Çavuşoğlu da Durmaz'ın yönetiminde bu dönem de görev yapacak.



Emel Gözükara Durmaz'ın başkanlığında 50 kişilik yönetimi şu isimlerden oluştu:
Ayşe Şenveli, Ayşegül Porsuk Altun, Ayşenur Alp, Bahar Turan, Berrin Yılmaz Yurdakul, Birgül Akkaya, Büşra Öndersever, Canan Şahin, Ecehan Mertoğlu, Elif Demir, Elif Çetin, Elif Eda Ortabik, Emine Elmas, Esin Zaman,Eslem Kara, Esra Aydın Ekici, Feyza Sema Aksu, Filiz Teymuroğlu, Gülay Tüfenk, Güler Demirhan, Gülsüm Korkmaz, Günay Ünsal, Hande Doğru, Hatice Çınar, Hatice Sevindik, İmren Çavuşoğlu, Kadife Ülkü, Koncagül Gürel, Kübra Güler, Mehtap Odabaş, Meryem Üçdal, Mine Özer, Mukaddes Servili, Mutlu Çatalkaya, Neşe Yangın, Nuran Çeşitli, Nurgül Aydın, Pakize Çetin, Saadet Türkmen, Sahra Nur Örs, Selma Türk Ayçetin, Sevil Tokuç, Sevim Akın, Süreyya Topçu, Seyda Köşker, Tuba Altunbay, Ülker Tan, Zeynep Sezen Çeşit, Zübeyde Pelin Baykan.

Ankara delege listesinde kurucu il kadın kolları başkanı Semra Döner ile önceki dönem kadın kolları başkanı Nihal Gökten'in yer alması da gözlerden kaçmadı.
Hatırlatmakta fayda var: Önceki dönem kadın kolları başkanlarından Tülin Erkal Kara diplomat, Nilüfer Kahveci, eğitimci, Gülten Kapıcıoğlu da Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde memur statüsünde çalıştıkları için, Canan Candemir Çelik ise Bursa dışında yaşadığından dolayı delege yazılmadılar.
Bizler de yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyoruz.

POLİTİK BAKIŞ'IN KONUĞU DAVUT AYDIN

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında bu haftaki konuğumuz Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın olacak. Başkan Aydın'la Yenişehir'de yaşanan son gelişmeleri konuşacağımız program bu akşam 20.30'da AS TV'de... Vakti olanlar kaçırmasın. Şimdiden iyi seyirler...

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

Bugün Hicri takvime göre recep ayının ilk perşembeyi, cumaya bağlayan gecesi. Diğer ifade ile Regaip Kandili. Bu vesile ile başta sevgili okurlarımız olmak üzere tüm Türk-İslam coğrafyasının mübarek Regaip Kandili'ni tebrik ediyor hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum.
Hayırlı kandiller...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.