Hava Durumu

Eczacılar odasında seçim heyecanı...

Yazının Giriş Tarihi: 09.09.2019 08:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.09.2019 08:43

Seçim heyacanı her yerde devam ediyor. Devam edecek yerler arasında sivil toplum kuruluşları ile beraber akademik odalar da bulunuyor.
Bu bağlamda bu hafta sonu 14 ve 15 Eylül 2019 tarihlerinde Bursa'nın önemli akademik odalarından biri Bursa Eczacılar Odası'nda seçim heyacanı yaşanacak.
Mevcut başkan Okan Şahin'in tekrar aday olacağı kongrede bir aday çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Hatırlatmakta fayda var: Bursa Eczacılar Odası seçimleri senelerdir tek liste ile devam ediyor. Genel kurulda yedi asil yedi yedek yönetim kurulu, 3 asil 3 yedek denetleme kurulu, 5 asil 5 yedek onur kurulu 8 asil 8 yedek de büyük kongre delegeleri için seçim gerçekleşecek.
Gelelim hafta sonu gerçekleşecek kongreye: Bu yılki seçimlerde belki gelenek bozulur.
Tek adaylı kongre yerine birden fazla aday olabilir.
Bu bağlamda aday olmak için nabız yoklayan isimlerden biri de siyasetten tanıdığımız Batı Trakya camiasında sevilen isimlerden biri olan Ali Ömeroğlu.

Cumartesi günü karşılaştığımız Ömeroğlu'na aday olup olmayacağını sorduk:
O da bu dönem için belki zor, ama gelecek dönem olmayı düşünüyorum dedi.
Bu arada kongrede yaklaşık bin 100 eczacı oy kullanacak.
Bakalım Ömeroğlu aday olacak mı?
Olmayacak mı?
Onu da bu hafta sonuna kadar öğrenmiş olacağız.
Bekleyip, görelim...

CÖMEZ'DEN SOSYAL MEDYA YENİLİKLERİ...

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'in çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle çalışmalarında dikkat çeken hususlardan biri de eski adıyla köy yeni adıyla mahalle ziyaretleri.
Cumartesi günü sohbet ettiğimiz Cömez, seçimlerin ardından önce teşekkür ziyaretlerini yaptık. Bununla yetinmeyip özellikle ilçemize bağlı köylere tekrar ziyaret yapıyoruz dedi.
Kendisi de aslen Kirazlı'dan olan Cömez ziyaretlerin herhangi bir sebebi olmadığını hemşehrilerimizin seçim olsun olmasın her zaman yanlarında olduklarını bundan dolayı ziyaret ettiklerini bizlerle paylaştı.
Aslında oldukça önemli...
Seçimden seçime değil her zaman ziyaret siyasetin olmazsa olmazı olmalı.
Cömez'in önümüzdeki günlerde faaliyete koyacağı bir proje var o da gerçekten önemli: Cömez sosyal medyayı etkin kullanan bir siyasetçi.
Bu bağlamda farklı çalışmaları var.
Onlardan biri de önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek.
Nasıl mı?
Sosyal medyadan ilçe teşkilatı olarak haftanın belirli günlerinde soru cevap şeklinde canlı yayın yapıp sorunlara anında müdahale etmek çözüm noktasında yardımcı olabilmek diyor.
Gördüğümüz kadarıyla Cömez, farklı projelerle seçmenin ve bizlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.
Bize de takip etmek ve yazmak düşüyor.

BESAŞ'TAN ÖĞRENCİLER İÇİN ŞAMPİYON

Geçen haftanın son yazısında BESAŞ ürünlerinin okul kantinlerinde satılması için görüşmeler yaptığını bu köşeden duyurmuştuk.
Okul kantinleri ile ilgili görüşme ne durumda onu henüz öğrenemedik. Fakat BESAŞ bugünden itibaren öğrencilerin beslenme çantasına girmek için hazırlıklarını bitirmiş durumda.
Bu bağlamda ürünlerinden olan Şampiyon ekmeği için afiş bastırmış.
Bastırılan afişte "Her gün ŞAMPİYON atıştır,, enerjini derslerle yarıştır"sloganıyla öğrencilerin ve velilerin dikkatini çekmeye çalışacak.
Bizim dikkatimizi çekti abur cubur gıdalar yerine beslenme değeri yüksek bu tür gıdalar umarım hem kantincilerin hem velilerin hem de öğrencilerin tercihi olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.