Hava Durumu

Esgin'le 60 dakika...

Yazının Giriş Tarihi: 29.06.2019 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.06.2019 08:17

Perşembe akşamı AS TV'de Yerel Yönetimler programında konuğumuz olan isim AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin oldu.
Esgin'le program boyunca birçok konuyu konuştuk.


O konulardan biri de Yenişehir Havalimanı ve uçuşlar. Esgin'e mevcut durumu sordum. O da net yanıt verdi.
Öncelikle mevut yere olan uçuşların doluluk oranı memnuniyet verici dedi hedefimiz bir olan uçuşları Önce ikiye sonra karşılıklı olarak üçe çıkarmak dedi.
Ardından yazın sahil bölgelerine uçuş konulabilir diyerek ilave etti.
Bursa'dan muhakkak ve muhakkak Üsküp ya da Priştina olmak üzere Bulgaristan Filibe veya Plovdiv'e uçuş düzenlenebilir dedi.
Bebe konfeksiyoncuların en fazla iharacat yaptığı Rusya'ya da karşılıklı seferlerin düzenlenmesinin doğru olacağını düşünüyor.
Bunun yanı sıra, Bursa Şehir Hastanesi'nin açılması durumunda Bursa Devlet Hastanesi'nin kesinlikle kapatılmayacağını depreme dayanıksız olan kesimlerin revize edilip 400 yataklı hastane olarak Bursalılara hizmet edeceğini vurguladı.
İşin doğrusu bu...
Kısaca Memleket Hastanesi kapatılmıyor.

YILMAZ, MOLLAARAPLILARLA BİR ARAYA GELECEK

Dünkü Mollaarap Mahallesi'ndeki toprak kayması ile ilgili yazımızın ardından gün boyunca telefonlarımız susmadı.
Özellikle evlerinde herhangi bir kayma ve kırık olmayanların telefonları oldukça fazlaydı.
Neticede süreç devam edecek...


Gelinen süreçle ilgili olarak Yıldırım Belediye Başkanı önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günü Mollaarap bölge halkını bilgilendirme adına belediyeye bağlı kentsel dönüşüm binasında toplantı yapacak.
Toplantıda her şeyi şeffaf şekilde anlatacak olan Yılmaz'ın bundan sonra nasıl bir yol izlenecek, bu konuda da bilgilendirme yapması bekleniyor.

BURULAŞ VE BURBAK BİRLEŞTİ, KANDEMİR BAŞKANVEKİLİ...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş belediyeye bağlı bazı şirketlerin birleşebileceğini daha önce açıklamıştı.
Bu bağlamda BURBAK A.Ş, BURULAŞ'a ilhak oldu desek yanlış olmaz.
Hafta başında birleşmenin ardından BURULAŞ'ın yeni yönetim kurulunu belirleme çalışmalarıyla ilgili sona gelindi.
Pazartesi gerçekleşen genel kurulda yönetim kurulu oluştu.
Oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Alinur Aktaş, Bülent Kandemir, Mehmet Kürşat Çapar, Rasim Bacacı, Ufuk Ay, Ufuk Cömez, Hakan Bebek, Ahmet Aka, Fahrettin Uludağ, Enbiya Akkuş, Hasan Turan.
Alinur Aktaş'ın yönetim kurulu başkanı olduğu BURULAŞ'ta yönetim kurulu başkanvekilliği görevine ise Bülent Kandemir getirildi.
Bizler de yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ESKİ DOSTLARIN ARHAVİ BULUŞMASI

AK Parti önceki dönem il başkanlarından Cemalettin Torun ve yönetiminin görev süresi sona erdikten sonra bile haftalık buluşmaların devam ettiğini bilenlerdeniz.


Buluşma demekten ziyade haftalık voleybol müsabakası desek daha doğru olacak. Yazın girmesi ile voleybol müsabakalaına ara veren yürütme kurulunda yer alan Cemalettin Torun, İbrahim Güney, Hasan Kılıç, Orhan Aygün yürütme kurulundan arkadaşları Muharrem Durmuş'un memleketteki yazlığında bir araya gelerek, hem hasret giderdiler, hem tatil yaptılar.

CHP'DE GÖZLER GENEL MERKEZDE

Bugünlerde CHP teşkilatlarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin kazanılmasıyla mutluluk rüzgarları esiyor.
Bu rüzgarların ardından ise sıra CHP'de seçim takvimine gelecek. Önümüzdeki temmuz ayı içerisinde CHP merkez yönetiminin seçim takvimine ilişkin süreci açıklaması bekleniyor.
Takvimin açıklanmasının ardından önce delege seçimleri ardından ilçe ve nihayetinde il başkanlığı seçimleri gerçekleşecek.
Bu seçim sürecini hep beraber takip etmiş olacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.