Hava Durumu

Esgin Vatandaşın Yanı Başında...

Yazının Giriş Tarihi: 24.07.2019 12:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.07.2019 12:48

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, milletvekili seçilmeden öncede oldukça sosyal biriydi. Toplumun sorunlarıyla ilgilenen çözüm bulma noktasında gayretleri olan Esgin milletvekili seçildikten sonra da bu özelliği daha da önem kazandı.

Bu bağlamda Esgin, Ankara'da olmadığı günlerde Bursa'da olmaya gayret ediyor.

Misal olarak her gün farklı mahalle muhtarlıklarına giden Esgin buradaki vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için gayret gösteriyor.

Esgin, önce muhtarın sonrasında halkın sorunlarını dinliyor. Nihayetinde ise çözüm bulmak için ilgili belediye başkanı olmak üzere tüm kamu kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Esgin, öncek, günde sabahın ilk saatlerinde soluğu Adalet Mahallesi Muhtarı Hüzeyfe Tığ'ın yanında aldı. Tığ'ın mahallenin en büyük ihtiyacı olan pazaralanı isteği için söz veren esgin ardından vatandaşlarla parkta buluştu.

Onlarla sohbet etti, dertlerini dinledi.

Çocukların gönlünü aldı.

En önemlisi ise vatandaşın takdirini kazandı.

Bize de tebrik etmek düştü.

YEREL MECLİSLER DE TATİLE GİRDİ...

Geçen hafta sonu gerçekleşen genel kurul sonrası milletvekilleri tatile girdi. Şimdi tatil sırası yerel parlemontalara geldi.

Dün gerçekleşen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısından sonra olağanüstü bir durum gerçekleşmez ise önümüzdeki ağustos ayında yerel meclislerde toplantı olmayacak.

Muhtemelen ilk meclis toplantıları eylül ayının ilk haftasında gerçekleşecek.

Darısı tatil yapmayanlara...

SALMAN MİLLETVEKİLLERİYLE BULUŞTU...

AK Parti İl Başkanlığı'nda TBMM'nin tatile girmesiyle çalışmalar daha da hızlandı. Bu bağlamda milletvekilleri de yaz boyunca halkın arasında olacak.

İl başkanı Salman'da dün milletvekilleriyle İnegöl'de kahvaltıda bir araya gelerek değerlendirmede bulundular.

Salman ve yürütme kurulu akşamda Gürsu'da Ericekler'de Adrenalin Park'ta gerçekleşen Zekeriya Hacıoğlu'nun ilçe başkanlığını yaptığı AK Parti Gürsu İlçe toplantısına katıldı.

Toplantıda AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu...

ÜÇ YAKIN ARKADAŞ SADIK AHMET'İ ANMAYA GİTTİLER...

Yaklaşık otuz yıl önce Yunanistan sınırlarında yaşayan Türklerin savunuculuğunu yapan Lozan Antlaşması'ndan doğan haklarını anımsatan tek isim vardı. O da Sadık Ahmet.

Tabiri caiz ise Ahmet tek başına yaptığı demokrasi mücadelesiyle gönüllerde taht kurmuş yüzbinlerin lideri olmuştu.

Aniden bir trafik kazası sonucu ayrılan Batı Trakya'daki Türklerin efsane lideri Sadık Ahmet'in ölüm yıldönümü münasebetiyle bugün anma töreni var.

Törene Bursa'dan ve Türkiye'nin değişik illerinden bir çok misafir soluğu Yunanistan'da aldı.

O isimler arasında üç yakın arkadaş olan aynı zamanda mensubu oldukları siyasi partinin Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılacağı programda olma adına İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr İsmail Tatlıoğlu yine İYİ Parti'den milletvekili adayı olan Sami Bilge ve İYİ Parti Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Feridun Uyruk ta bulunuyor.

Bu arada Yunanistan'daki anma törenine Bursa'dan çok sayıda katılım olacağı tahmin ediliyor.

O isimler arasında Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Molla Salih ve Batı Trakya Türkleri dayanışma Derneği Başkanı Ali Emin Latif de bulunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.