Hava Durumu

Gelecek Partisi yönetim kadrosu ve Bursa...

Yazının Giriş Tarihi: 03.11.2020 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2020 08:04

AK Parti içinden doğan iki siyasi partiden biri DEVA Partisi il kongrelerini gerçekleştiriken diğer siyasi parti Gelecek Partisi de büyük kongresine odaklanmıştı.

Bu minvalde;

Hafta sonu pazar günü siyaseten takip ettiğimiz olaylardan biri de Gelecek Partisi'nin 1. olağan kongresiydi.

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun liderliğini yaptığı partide asıl merak ettiğimiz partinin yönetim kadrosunun nasıl şekilleneceğiydi.

Hatırlatmakta fayda var;

kurucular kurulunda yer alan 152 isim içinde AK Parti önceki dönem Milletvekilleri Cemalettin Kani Torun, Mustafa Öztürk ve Bursa'da görev yapan emekli Vali İzzettin Küçük de ye almıştı.

Bu isimlerden Mustafa Öztürk ve İzzettin Küçük gölge kabinede de görev yapıyordu. Pazar günü gerçekleşen kongre sonrasında oluşan 60 kişilik parti yönetimi ve diğer kurullarda Mustafa Öztürk ve İzzettin Küçük ismini göremedik.

Öte yandan Cemalettin Kani Torun ismi 60 kişilik parti yönetiminde yer aldı.

Konuyla ilgili olarak Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alparslan Yıldız ile telefonla görüştüm. Bu değişiklikler Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun takdiri.

Bazı değişiklikler olacağını Genel Başkanımız İl Başkanları toplantısında ifade etmişti dedi. Yine bu dönem daha çok sahada olacağız şeklinde görüşlerini bizimle paylaştı.

Şimdi asıl merak ettiğimiz ise Gelecek Partisi'nin siyasette uzun soluklu mu olacağı yoksa tabela partisi olarak mı kalacağı...

Bekleyip, takip edelim...

AK Parti Bursa'da yeni üye sayısı 50 bine yaklaştı...

Bugün 3 Kasım..

AK Parti açısından oldukça önemli.

İktidara gelişlerinin 18. yıldönümü.

Öte yandan bu bağlamda AK Parti genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın talimatlarıyla gerçekleştirilen üye kampanyasında da hedefe ulaşılmış durumda.

Bursa genelinde ne kadar üye kaydedildiğini merak ediyorduk.

Son bir kaç aydır gece gündüz demeden üye kaydeden AK Parti camiasından edindiğimiz bilgilere göre hafta sonu itibari ile Bursa'da yeni üye kaydı sayısı 47 bini geçmiş durumda.

Bu rakamın bugün yarın 50 bine ulaşacağı tahmin ediliyor.

Ilerleyen günlerde AK Parti Bursa teşkilatları her yeni üye için Bursa'da bir fidan dikerek Bursa'nın eski yeşiline kavuşması için destekte bulunacaklar.

Onu da bu köşeden yazmış olalım...

KOVİD-19 her yerde...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarından Bursa'da KOVİD-19 vakalarının önce bir kat ardından çok daha fazla arttığını öğrendik.

Özellikle bu bağlamda son bir haftada milletvekili, milletvekili danışmanı, parti çalışanları, esnaf odası başkanı, doktorlar ve memurlar, olmak üzere birçok ismin bu rahatsızlığı kaptığını duyduk.

Öte yandan yine filyasyon ekipleri hastalara yetişmekte zorlanıyor.

Allah rızası için sokağa çıkma yasağa gelmeden zorunlu oldukça sokağa çıkmayın, maskeleriniz burnunuz kapatacak şekilde takın.

Kolunuzu yada sadece çenenizi kapatmak için değil.

Mümkünse, kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışın...

Yoksa bu umursamazlık sizin yada yakınınızın da canınızı yakabilir!

Allah korusun!

Bizden uyarması...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.