Hava Durumu

Hünkar Köşkü tesisleri Yıldırım Belediyesi'ne geçti...

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2018 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 08:13

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın talimatıyla yeterli verim alınamayan bazı sosyal tesislerin ya kiraya verildiğini ya da kapatıldığını biliyoruz.

Bu bağlamda baz tesisler kiraya verildi.

Bazıları da şimdilik kapatıldı.

En son kiraya verilen tesislerden biri de BURFAŞ'ın Temenyeri'nde işlettiği Hünkar Köşkü tesisleri.

Hünkar Köşkü tesisleriyle ilgili olarak Ömer Furkan Banaz'ın BURFAŞ Genel Müdürü olmasının ardından Yıldırım Belediyesi ile görüşmeler yapıldığını biliyoruz.

Görüşmeler sonuca bağlandı.

Nasıl mı? Yıldırım Belediyesi'ne bağlı Yeşil Yıldırım Anonim Şirketi buranın işletmesini aldı.

Aylık 10 bin TL kiralama 245 bin TL +KDV demirbaş bedeliyle tesislerin işletmesini bundan sonra Yeşil Yıldırım Limited Şirketi yapacak.

Aynı zamanda sosyal tesisi anlamında Hünkar Köşkü tesisleri Yıldırım Belediyesi'nin ilk sosyal tesisi olacak.

Kiranın başlangıç tarihi 15 Ocak 2018.Bu arada bazı işletmelerin de ihale sürecinin devam ettiğini bu köşeden duyurmuş olalım.Onların sonucunu da bu köşeden birkaç gün içinde yazarız.

Mitingde hedef 100 bin Bursalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu katılacağı Bursa İl Kadın Kolları Kongresi öncesi AK Parti teşkilatları teyakkuz halinde.

İl Başkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bursa'da en iyi şekilde ağırlamak ve mitinge maksimum sayıda katılım sağlamak istiyor.

Mitingdeki beklenti 100 bin Bursalıyı o alanda toplamak.

Konuyla ilgili AK Parti teşkilatları çalışmalarını devam ettiriyor.

Öte yandan İl Kadın Kolları Kongresi için tekrar aday olacak olan Gülten Kapıcıoğlu yeni yönetimini oluşturma adına çalışmalarını devam ettiriyor.

Bu bağlamda;

Önceki gün müstakbel il yöneticilerini belirlemek adına Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Seda Gören Bölük ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Yasemin Batur ile birlikte Gülten Kapıcıoğlu mülakatları gerçekleştirdiler.

Bu arada aynı zamanda Karacabey Belediye Meclis Üyesi olan Gülten Kapıcıoğlu'nun meclis üyeliğinden istifa edip etmeyeceği merak ediliyordu.

Konuyla ilgili olarak istifanın ana kademe ve ilçe yöneticiliği için istendiğini kadın ve gençlik kolları için istenmediğini bu köşeden yazmış olalım.Yani Kapıcıoğlu, meclis üyesi olarak görev yapmaya devam edecek.

Orhaneli'ye yol müjdesi

Önceki gün Orhaneli önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı Toplantıda Bursa'dan daire başkanları , Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Orhaneli Belediye Başkanvekili, Bursa Milletvekili Osman Mesten ve AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Aykut ve Orhanelililer katıldı.

Toplantıda birçok önemli açıklamalar oldu.O açıklamalardan birini de Karayolları Şube Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu yaptı. Bölgede kışın kapanan Kapıkaya İncebel mevkiine tünel yapılacağı müjdesini verdi. Yaklaşık 3 km'lik tünelin temelinin 2018 yılı içinde atılacağı müjdesini verdi.

Öte yandan yine köylerin altyapı sorunlarına yönelik çalışmalarda sona gelindiğini öğrendik.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.