Hava Durumu

Irkçılığa Başakşehir tokadı...

Yazının Giriş Tarihi: 10.12.2020 08:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.12.2020 08:05

Çarşamba akşamı normalde Paris Saint-Germain-Başakşehir maçı vardı.

Her şey normaldi.

Dakikalar 12'yi gösterdiğinde bir pozisyon sonrası ağzından çıkanı kulağı duymayan maçın dördüncü hakemi Sebastian Colţescu'nun, Başakşehir'in antrenörü Pierre Webo ve temsilcimizi çileden çıkaran sözleri de ortaya çıktı.

Webo'nun kenarda bir pozisyona itiraz etmesinin ardından orta hakem Ovidiu Hategan'a"Şuradaki siyah olan. Git ve onun kim olduğuna bak. Şu siyah olanın böyle davranmasına izin vermemiz mümkün değil."diye bir mesaj yolladı.

Bu sözlerin üzerine Pierre Webo tepki gösterdi ve orta hakem de Webo'yu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Başakşehir'de tüm ekip de ırkçılığın karşısında durarak sahadan çekildi.

Pierre Webo'nun yedek kulübesinde kırmızı kart görmesinin ardından Demba Ba Coltrenu'ya,"Kimseye "Bu beyaz adam" demezsin. "Bu adam" dersin.

Niye "Bu adam" diyecekken, "Bu siyah adam" diyorsun." dedi.

Sonuçta ırkçılığa karşı yek vücut olan Türk takımı tüm dünyaya insanlık dersi verdi.

AYDIN'DAN KALKANCI'YA NEZAKET ZİYARETİ...

Yakalandığı KOVİD19 rahatsızlığını atlatan işbaşı yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz.

Aydın, yapı itibari ile pozitif bir kişiliğe sahip siyasetçi.

Tabiri caiz ise içi dışı bir.

Bu bağlamda başakanlık koltuğunda yaşadığı ekonomik zorlukları halka anlatan ve buna rağmen başarılı çalışmalar yapan Aydın'a samimiyetinden dolayı büyük destek var.

O desteği veren isimlerden biri de Cumhur İttifakı'nın diğer siyasi partisi MHP.

Bu minvalde önceki gün Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı'yı makamında ziyaret etti.

Yerel ve genel siyasetin konuşulduğu sohbette Aydın, desteklerinden dolayı Kalkancı'ya teşekkür etti.

POLİTİK BAKIŞ'IN KONUĞU ESGİN

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında bu haftaki konuğumuz AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin olacak.

Milletvekili Esgin'le özellikle gündemde sıcaklığını koruyan pandemi, yakın tarihte başlayacak olan kamuoyunda çok tartışılan aşılar, TBMM'de devam eden bütçe görüşmeleri ve önümüzdeki yıl Bursa'ya yapılacak yatırımları konuşacağız. Politik Bakış programı bu akşam saat 20.30'da AS TV ekranlarında.

Vakti olanlar kaçırmasın.

Şimdiden iyi seyirler.

İNEGÖL BELEDİYESİ'NDEN TEKNOLOJİK YATIRIM....

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da KOVİD19'a yakalanan siyasetçilerden. Bir süre evinde dinlenen Taban, tedavisinin ardından belediye çalışmalarına fırtına gibi girdi.

Önce İnegöl'de yapıma başlanan Kanal İnegöl çalışmalarını yerinde iceledi.

Ardından ilçesi için önemli bir çalışmaya imza attı.

O çalışma yapı malzemeleri laborutuvarı.

Bundan sonraki süreçte İnegöl Belediyesi bir çok analizi kendi labrotuvarında gerçekleştirecek. Diğer bir deyişle dışarıda yapılan bir çok yapı hammadesi ile ilgili çalışmaları kendi bünyesinde gerçekleştirecek.

Bence oldukça önemli.

Hele kıt kaynakların olduğu bu süreçte bu tür çalışmaları önemesemek gerekiyor. Zaten Başkan Taban'da "Artık yapım işlerimizde kullanılan malzemelerin kalitesi ve dayanıklılığını kendi bünyemizde kurduğumuz laboratuvarda ölçebileceğiz. Bursa bölgesinde bir ilk olan laboratuvarımız bünyesinde; basınç testi, elek analizi, taş tozu metilen testi, nemlilik analizi ve benzeri testleri yaparak daha kaliteli hizmet sunacağız." diyerek müjdeli, haberi belediyesinin sosyal medyasından paylaşmış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.