Hava Durumu

Işık, Koca ile görüştü...

Yazının Giriş Tarihi: 01.07.2021 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.07.2021 08:09

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın çalışmalarını takip ediyoruz. Özellikle başta siyaset yaptığı Gemlik, Orhangazi, İznik'te her türlü soruna çözüm üretme noktasında taşın altına elini koymaktan çekinmiyor.
Bu bağlamda en son Gemlik Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Işık, hastanenin ihtiyaçları noktasında başhekimden bilgi aldığını öğrendik.
Bölgenin önemli sağlık tesisi olan hastanenin ihtiyaçlarını temini noktasında salı günü TBMM'de nöbetçi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelen Zafer Işık, Gemlik Devlet Hastanesi'nin ihtiyaçlarını Bakan Koca'ya iletti.
Bu buluşmada kendisini eşlik eden bir başka isim de AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin idi.
Koca'dan sözü alan Işık techizatın gelmesi ile Gemlik Devlet Hastanesi'nin tedavi ve teşhis olanaklarının da artması ile önemli bir sorun çözülmüş olacak.
Biz de Işık'ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

AK PARTİ'DE KOORDİNATÖRLER ROTASYONDA...

Pandemi döneminde yüz yüze toplantılara ara veren AK Parti'de kısıtlamaların azaltılmasının ardından yüz yüze toplantılara tekrar başlandı.
İktidar partisinde pazartesi günleri il yönetimlerinin salı günleri de ilçe yönetimlerinin toplantıları gerçekleşiyor.
Gerçekleşen ilçe toplantılarına il başkanlığı tarafından görevlendirilen en az bir koordinatör il yöneticisi toplantısı da katılıyor.
Davut Gürkan'ın il başkanlığı görevine seçilmesinin ardından ilçelere görevlendirilen koordinatör il yöneticileri için bu dönem farklı uygulama yapılıyor.
İl yöneticisi bir ilçede 3 ay görev yaptıktan sonra ardından rotasyona tabi tutulup başka ilçeye görevlendiriliyor.
Bu bağlamda önceki gün gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantıları koordinatörlerin yeni görev öncesi ilçelerdeki son toplantılarıydı.
Önümüzdeki, haftadan itibaren koordinatörlerin yeni görevlendirildikleri ilçeleri pazartesi gerçekleşen il toplantısında kendilerine tebliğ edildi.
Kısaca bu sayede koordinatörlük görevine seçilenler, 3 yılda 12 ilçeyi dolaşmış olacaklar.
İlerisini düşünenler için teşkilatları tanıması açısından büyük bir fırsat. Bakalım bu fırsatı önümüzdeki seçimlerde kim fırsata çevirecek?
Bekleyip, takip edelim..

POLİTİK BAKIŞ'IN KONUĞU ALİ ERBAY

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız AS TV'de yayınlanan Politik Bakış programında bu haftaki konuğumuz AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay olacak.
Başkan Erbay ile Yıldırım'da gerçekleşen ve gerçekleşecek yatırımları konuşacağımız program bu akşam saat 20.30'da AS TV ekranlarında.
Vakti olanlar kaçırmasın.
Şimdiden iyi seyirler...

KISITLAMALAR KALKIYOR...

Uzunca bir süredir pandeminin etkilerini iliklerimize kadar hissediyoruz. Bu bağlamda haftanın ve günün belirli saatlerinde kısıtlama yaşanıyordu.
O kısıtlamalar bugün itibari ile sona erdi.
Sona ermesi maske, mesafe ve hijyenden vazgeçmek değil.
Bir daha eski günlere dönmeme adına bence otokontrolu elden bırakmama adına üzerimize düşeni yapmalıyız.
Yoksası malum.
Kısıtlama, üzüntü acı...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.