Hava Durumu

İYİ Parti'de başkan yardımcıları belli oldu...

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2019 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 08:24

Geçen haftalar içinde İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır önce istifasını vermiş ardından yeni yönetimi oluşturması için yeniden görevlendirilmişti. Yeni yönetim kurulu bu bağlamda toplandılar. Ardından İl Başkanı Yahya Bahadır yeni yardımcılarını belirledi.


O.Gökhan Özdemir Teşkilat İşlerinden Sorumlu, Osman Atalay Akman Seçim İşleri, İnsan Haklarından Sorumlu, Fatih Yılmaz Siyasi İşlerde Sorumlu, İbrahim Turgay Ateş Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyası'ndan Sorumlu,Hasan Savaş Araştıma ve Geliştirme'den, Ercan Özel Mahalli İdarelerden Sorumlu, M. Reşit Ketene Ekonomik İşlerden Sorumlu,Birgül Yıldız Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu,Ümit Yaşariren Strateji İletişim Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu,Hasan Eker Eğitim Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu, Emine Yıldız Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu, Şentürk Aydın Sanayi Teknoloji Çevre ve Gençlik Politikalarından Sorumlu, Nermin Ceyhan Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu, Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildiler. Öte yandan il Sekreterliği'ne Selim Özdağ, İl Muhasipliği'ne de Haluk Hısımcıl getirildi.
Öte yandan İYİ Parti'nin il iftarı da bu akşam Agora çarşısında gerçekleşecek.

YILDIRIM'DAKİ GÖREVLENDİRMELERDE DİKKAT ÇEKEN AYRINTI...

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın yeni dönemde çalışacağı yönetici şemasını dün yayınladık. Şemada dikkat çeken bir- kaç önemli ayrıntı var.
Onlardan ilki memur kökenli başkan yardımcılarında;
Başkan yardımcılığı görevine atan Mert Vahit Aslan son yerel seçimlerde Yıldırım'da Cumhur İttifakı listesinde 28. sıradan meclis üyesi adayı gösterildiğini hatırlatalım.
Yılmaz seçilemedi ama daha önce memuriyette bulunduğu için tekrar memuriyete dönüş yapmış oldu.
Öte yandan yine memur kökenli başkan yardımcılarından Ali Kambur'un mali hizmetler müdürlüğüne, Mert Vahit Aslan'ın ise kentsel tasarım müdürlüğüne, Fatih Polat'ın da kentsel tasarım müdürlüğüne bakacak olması....

KARA'NIN YÖNETİMİNDEN ÇIKANLAR...

Şu an aktif siyasetin içinde olmayan, önceki dönemlerde AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı olarak görev yapan Tahsin Kara yakinen tanıdığımız isimlerdendir.
Kara, siyasette görev yaptığı süre zarfında bir çok genç ismi yönetimine alarak gençlerin önünü açmıştır.
O önünü açtığı gençlerden Oktay Yılmaz şimdi Yıldırım Belediye Başkanı, Fatih Ören Yıldırım Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Muammer Özbey Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü Başkanı, Ali, Sait Adiloğlu, Gençlik Kolları Başkanı ve geçen dönem Osmangazi Belediyesi Meclis üyesi olarak görev yaptı.


Yine AK Parti İl Yönetimi'nde görev yapan Bülent Kandemir de Tahsin Kara'nın yakın çalışma ekibinden idi...
Bu açıdan bakınca Kara siyasette bir çok ismin önünü açmış bundan dolayı da tebriği hak ediyor...

SİYASETTEN SPORA TRANSFER OLAN İSİMLER...

Bursa'nın köklü spor kulüplerinden biri olan Zaferspor'un geçen hafta içinde olağan kongresi vardı.
Kongrede başkanlığa aday olan isimlerden biri de Şaban Sönmez'di...
Biz Sönmez'i AK Parti yönetimlerinden tanıdık.
Sönmez yeniden başkan...
Sönmez'le beraber yönetime seçilen birkaç isim var ki onlar da dikkatlerimizden kaçmadı.
Onlardan ilki AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Ali Sait Adiloğlu yine dikkat çeken bir başka isim ise AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Adnan Kurtuluş yine AK Parti Osmangazi İlçe Yönetimi'nde geçmiş yıllarda görev yapan Serdar Yeşil ve Ayhan Yılmaz da yönetim listesinde. Yönetim listesinde dikkat çeken bir başka isim ise Zafer Mahallesi'nden yetişen sanatçı Fettah Can da Sönmez'in yönetiminde yer alan isimler olarak dikkatimizi çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.