Hava Durumu

Meclis adaylarına devam...

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2019 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2019 07:09

AK Parti'de meclis aday tespit çalışmaları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu bağlamda bazı yerlerde adaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.
Bu bağlamda önce Gürsu'dan başlayalım.
AK Parti Gürsu Belediye Başkanlığı için aday olan İbrahim Arslan meclis listesinde yer alacak. Yine kadın kolları başkanı olarak görev yapan Serpil Demirci de listede yer bulan isimlerden. Öte yandan genç kontenjanından elektronik mühendisi Fatih Yıldız ve çevre mühendisi Elif Koç da AK Parti Gürsu Belediye Meclis listesinde yer alması muhtemel isimler.
Öte yandan AK Parti Yıldırım İlçe eski Başkanı Hüdayi Yazıcı'nın da Yıldırım Belediye Meclis listede yer alması bekleniyor.
Bunun yanı sıra ilde yöneticilik yapan ve istifa ederek meclis üyesi olan Merve Ekmekçi'nin de AK Parti'nin Yıldırım Belediye Meclis listesinde yer alması bekleniyor. Öte yandan mevcut Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız'ın da Yıldırım'a kaydırıldığını öğrendik. Bu arada Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu M.Dergah Alkan bir ilçeden Büyükşehir sıralamasına uygun bir sıraya yazılması da sürpriz sayılmamalı.
Listelerde yer alacak bir başka isimse İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse.
Oğul, Köse'nin listelerde yer alması durumunda baba Şükrü Köse meclise giremeyecek.
Nilüfer'de ise AK Parti'nin kurucu isimlerinden daha önce Osmangazi ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görev yapan Oktay Erdem'in ismini duyduk. Mihrimah Kocabıyık ve Orhan Çiçek ismi de Nilüfer meclis listesinde yer alacak.
Osmangazi'de ise listelerde Cem Kürşat Hasanoğlu, Halil Döner, Hasan Hüseyin Erdönmez, Mustafa Bektaş, Yunus Şahin, Aslıhan Köse, Hakan Köprülüoğulları, Zeynep Kurt, Turgay Büyükoğlu...

MHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİNDEN BAHÇELİ ZİYARETİ

Merak edilen konulardan biri de MHP'nin yerel seçimlerde başkan adayı çıkarmadığı ilçelerde meclis listesi çıkarıp çıkarmayacağı.
Bu sorunun yanıtı ilerleyen günlerde belli olacak.
By noktada mevcut meclis üyeleri faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
İşte bu noktada mevcut meclis üyeleri İhsan Bilgili, Mesut Bedel, Emrah Keskinden ve Cavit Gök önceki gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Bursa Milletvekillerini makamında ziyaret etti.
Bursalıların selamını iletti.

ERBAY'IN YERİNE ARI GELDİ...

Hafta içinde boş olan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı görevine İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ali Elbay atanmıştı.
Elbay aynı zamanda ilde Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan olarak görev yapıyordu. Elbay'ın boşalttığı göreve de önceki gün atama yapıldı.
Uzun yıllardır farklı yönetimlerde Sosyal İşlerden Sorumlu Başkanlık birimine bağlı yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Zahide Arı atandı.
Oldukça yerinde ve doğru bir atama.
Arı'yı bizler de tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

DEMİR'DEN ÜNAL'A DESTEK

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Murat Ünal çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Günde ortalama yüzlerce insanla görüşen Ünal'a dün de Orhaneli'den destek geldi. Orhaneli İlçe eski Başkanı Cemil Demir de Mudanya'da yaşayan kendi köylülerinden destek için Mudanya'ya geldi.
Seçimlerde Ünal için oy istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.