Hava Durumu

Mustafakemalpaşa'da uyumlu çalışmanın meyveleri hizmet olarak yansıyor...

Yazının Giriş Tarihi: 12.10.2020 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.10.2020 08:02

Zaman buldukça ilçe ziyaretlerine gidiyoruz.

Bu bağlamda geçen hafta da sabahın ilk saatlerinde soluğu Mustafakemalpaşa'da almıştık

İlçede ilk önce AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu'nu ziyaret ettim.

Kendisi ile işyerinde sohbet ettiğimizde yapılan icraatlerden memnundu. Önce şu ifadeyi kullandı. Belediye Başkanı Mehmet Kanar ile Hz. Muhammed SAV ile Hz Ebu Bekir'in dostluğu gibi bir dostluğumuz var. Allah bu dostluğumuza nazar erdirmesin dedi.

Sonrasında ise bu dönem bize büyük destek sağlayan bölgemiz insanı AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, yine isteklerimizi yerine getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı da unutmamak gerekir dedi.

Ilçenin en önemli sorunu kanalizasyon altyapısı ile içme suyu şebekesi yenilenecek dedi Hallaçoğlu ardından da gençlik merkezinin yapılmasıyla ilçede büyük bir eksiklik giderilmiş olacak diyor.

O gelecek adına umutlu...

Öte yandan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kanar da gençlik merkezi ile proje detaylarını görüşmek için Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan'la toplantı yapmak için Bursa'ya hareket etmiş.

Hallaçoğlu'nun yanından belediye binasına giderek başkan yardımcısı Ercan Leblebici'nin misafiri oldum.

Leblebici ile sohbetimizde yaşadığımız bir olay var onu anlatalım. Sabah saatlerinde sosyal medyada uygunsuz yerde yatan bir bayanı gören Başkan Kanar talimat vererek olayın doğru olup olmadığını öğrenilmesini sitiyor. Başkan Yardımcısı Leblebici de olayı yerinde inceleyerek sorunu çözmüş.

Mağdur bayanın hayır duasını almış.

Leblebici aynı zamanda bu sene BAL ligine çıkan Mustafakemalpaşa Belediyespor'un Başkanı. Malum komşu ilçe Karacabey'le tatlı bir rekabet var.

Karacabey bu sene 2.lige çıktı maşallahı var dolu dizgin gidiyor.

Böyle giderse önümüzdeki yıl yeri 1. lig...

Leblebici biz de hele bir ligler başlasın en kısa zamanda önce 3. ligde var olacağız diyor.

Ardından da eklemeden geçmiyor.

Öz kaynaklarımızla altyapımızla bu hedefe ulaşmak istiyoruz diyor.

Kısaca iki saatlik Mustafakemalpaşa ziyaretinde yapılan icraatlerin bir kısmını gözümüzle gördük bir kısmını da yetkili ağızlardan dinledik.

Ama gördüğümüz ise en kısa zamanda Mustafakemalpaşa'da altyapı sorunu kalmayacak...

Mustafakemalpaşa'da uyumlu çalışmanın meyveleri hizmet olarak yansıyacağa benziyor...

AYKURT MAHALLERE FIRIN YAPIYOR...

Önce bir hatırlatma ile başlayalım. Bir siyasetçi için altyapı hizmetlerine yapılan yatırımın meyvesi gözükmeyen kendisinin yemediği bir ağaç gibidir.

Bu yapılan hizmetler gözle görülmediği için o ismi bir sonraki seçimde koltuğundan edebilir. Bu özellikle küçük ilçelerde daha belirgindir.

Malum,

Bütünşehir yasasının çıkmasıyla özellikle gelir ve nüfusu istenilen seviyede olmayan ilçelere piyango vurdu desek abarmış olmayız.

Bu ilçelerde altyapı hizmetleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Bu ilçelerin enbaşında dağ ilçeleri geliyor.

Bu durumda belediye başkanının elini kuvvetlendiriyor.

Hal böyle olunca küçük yatırımlarla büyük mutluluklar elde edebiliyor. Bu bağlamda Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde yaşayanların en büyük ihtiyacı olan fırınları yaparak hem o mahallenin en büyük gözle görünen ihtiyacını karşılıyor hem de hayır duasını alıyor.

Aykurt bu bağlamda göreve geldiği andan itibaren 30'a yakın köyde fırın yaparak ilçenin mahallerinde önemli bir ihtiyacı karşılamış.

Bize de tebrik etmek düşer...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.