Hava Durumu

Osmangazi AK Gençlik kongreye hazırlanıyor...

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2018 07:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 07:42

Ana kademe başta olmak üzere ilçe ve gençlik kolları kongrelerinin tamamına yakınını bitiren AK Parti'de kongresini yapmayan bir kaç teşkilat kaldı.
O teşkilatlardan biri de Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı...
Öncesinde ilçe gençlik kolları ile ilgili bir- kaç bilgi hatırlatalım:
İlçede gençlik kolları başkanı olarak görev yapan Harun Topçu, İrfan Hoşseven, Ali Sait Adiloğlu Osmangazi Belediye Meclis üyesi olarak görev yaptılar, yapmaya devam edenler de var.
Ufuk Çömez'in İlçe Başkanı seçildiği kongrede İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Semih Peksert de ana kademeye geçiş yaptı... Peksert'ten boşalan göreve ise vekaleten Hakan Köprülüoğulları görevi yapıyor.

Peksert'in askerliği döneminde de vekalet eden Köprülüoğulları bu sefer göreve asaleten devam edecek. Ankara ve Bursa'nın mutabakatla karar kıldığı Köprülüoğulları yeni yönetimini oluşturmak için 600'e yakın isimle görüşme yaptı.
Kongre bu hafta sonu 11 Mart 2018 saat 19.00'da Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Yıldırım Beyazıt Salon'da...
Kulislerden edindiğimiz bilgilere göre 25 asil 13 yedek yönetim kurulu üyesinden yer almasını beklediğimiz bazı isimler var.



İşte o isimler:
Mevcut yönetimde görev yapan Mehmet Avcı, Salih Aydın, Turgut Yavuz Kurt, Faruk Üçkol ve Mehmet Erim'in yeni yönetimde yer alması sürpriz sayılmaz.
Liste ile ilgili çalışmalar devam ediyor.
Gelen bilgi olursa onu da yarın bu köşeden paylaşmış oluruz.

Can Aydoğan, Özer Matlı'nın danışmanı oldu

Önce DSİ ardından BESAŞ'ta dile kolay 24 yıl aralıksız genel müdür yardımcısı olarak görev yapan geçen aylar içinde görevinden ayrılan Can Aydoğan kentimizin yetiştirdiği önemli isimlerden biri.
Mesleki anlamdaki tecrübesi ile görevden ayrıldıktan sonra farklı illerden birçok belediye iştirakinden ve özel sektörden iş teklifi alan Aydoğan sonunda kararını verdi, Bursa'da kaldı...
Önümüzdeki hafta 12 Mart 2018 Pazartesi tarihinden itibaren Bursa Ticaret Borsası Başkan Danışmanı sıfatıyla işbaşı yapıyor. Bundan sonraki süreçte Özer Matlı'nın danışmanlığını yapacak Matlı'nın Bursa Ticaret Borsası'na çok şey katacağını umuyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Artvin Vakfı kongreye gidiyor

Bursa'nın en önemli sivil toplum kuruluş-larından biri olan Osman Nuri Başaran'ın başkanlığını yaptığı Bursa Artvin Vakfı kongreye gidiyor.
Çoğunluk sağlanırsa ilk kongre 17 Mart 2018 Saat 13.00'te dernek merkezinde, çoğunluğa bakılmaksızın ikinci kongre 25 Mart 2018 Pazar günü saat 13.00'te Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.
Kongrede Osman Nuri Başaran'ın yeniden aday olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.