Hava Durumu

Politik Bakış'ın konuğu Kanar'dan ilçesine müjdeler

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2019 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2019 08:29

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız Politik Bakış programında geçen perşembe akşamı yapmış olduğu başarılı çalışmalarla dikkatleri çeken Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ı ağırladık
Kanar'la yapmış olduğu icraatları ve geleceğe ilişkin planları uzun uzadıya konuştuk. Ama öncesinde şunu ifade etmek gerekir:
Kanar, kendini hizmete adamış insan hatta misal olarak geçen ay 27 gündür ailesi ile akşam yemeği yiyememiş bir siyasetçi.
Tek hedefi var doğduğu topraklara, dedelerinin mirası olan Mustafakemalpaşa'ya sahip çıkmak. Bu konuda da üzerine düşeni yapmak.
O durmak yok çalışmaya devam diyor.

ANKARA'DA BİR HAFTA KAPI KAPI BAKANLIKLAR ARASI MEKİK DOKUMUŞ

Gelelim programdan ayrıntılara, geçen haftalar içinde sosyal medyadan açıkladığı hizmetleri için Mustafakemalpaşa'dan Ankara'ya giden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imza töreninin ardından başkentte bakanlıklar arasında mekik dokuyan Kanar ilçesi için heybesini doldurup Bursa'ya dönmüştü.
Dile kolay ona yakın müjde vermişti.
Bu müjdelerin ardından Muradiye Sarnıcı Sosyal Tesisleri'ni de açarak ilçesinin duyduğu en büyük eksikliği de gidermiş oldu.
Bu arada Başkan Kanar'a en büyük desteği veren isim AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin.
Kanar programda ifade ettiği bir konu var.
Mustafakemalpaşa OSB'bin yarısı boşmuş. Türkiye'ye gelecek 10 büyük yatırımdan birinin adresi muhakkak MKP OSB olacak diyor. Yine ilçede yakın bir tarihte yapımına başlanacak olan küçük sanayi sitesi de ilerleyen yıllarda Manisa'ya yapılması planlanan otomotiv firmasının tedarikçisi olacak dedi Kanar.

SUUÇTU'YA BUNGALOV TİPİ EVLER

Öte yandan ilçede Milli Parklar sınırında bulunan Suuçtu Şelalesi Muradiye Sarnıcı'nın açılmasıyla mevcut potansiyelini ikiye üçe katlar.
Öte yandan;
Kanar'ın başkan olduğu tarihten itibaren
Suuçtu Şelalesi'ne ziyaret eden araç sayısı yaklaşık 50 bin, bu rakam önümüzdeki yıl daha da yükselir.
Yine Suuçtu Şelalesi'nin bulunduğu alana sınırlı sayıda bungalov tipi ev tuvalet ve mescit yapılacağını Kanar bizim programımızda ilk defa açıkladı.
Bunların yanı sıra diğer açıkladığı bir müjde ihtiyaç sahipleri ile ilgili. Kanar ilçeye bu eksikliği giderecek önemli bir tesis kazandırıyor. Yakın bir tarihte açılacak. Yaşlılar ihtiyaç sahipleri buraya girerek karınlarını doyuracak her türlü ihtiyaçlarını giderebilecekler...

YARADILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVERİM

Felsefesinin tüm canlılara hizmet olduğunu vurgulayan Kanar, bu noktada göreve geldiği andan itibaren her türlü gayreti olduğunu söyledi Başkan olarak göreve geldiğimiz andan itibaren yaşlılar, çocuklar ve kadınlara pozitif ayrımcılık uyguladık dedi. Bunların yanı sıra benim ilçemde benim belediyemde vatandaş belediyeye geldiğinde personelim güler yüzlü olmak durumunda bundan taviz yok diyor. Belediyede bulunduğu an vatandaşların randevusuz yanına gelebileceklerini de ifade eden Kanar ben onların oğluyum, kardeşiyim, komşusuyum akrabalar arasında randevu olmaz diyor.
Hayvanlar için de barınak yaptırdıklarına dikkat çekti Kanar.

İNSANI KAYBETMEKTENSE SEÇİM KAYBEDERİM

Uzun yıllardır asbestli borudan su kullanan ilçesini bu dönem bu borulardan kurtulacağını bu konuda zaman zaman ilçe halkının kendine su kesintilerinden dolayı kızabileceğini belirten Kanar, benim insanım asbestli borudan su kullanıp zarar görecekse ben o riske girer boruları değiştiririm bu seçimi kaybettirse bile bana kızsalar bile dedi.
Kanar bu dönem bir de ilçeye adını veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelini de yaptıracağının müjdesini ekranlarımız aracılığıyla verdi.
Yaklaşık 60 dakika boyunca Kanar'la olan sohbetimizin bir kısmını bu köşeden aktardık. O sohbette gördüğümüz bizim Kanar'ın hizmet aşkı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.