Hava Durumu

Salman'dan Bursa'ya Emirsultan Hastanesi müjdesi...

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2019 09:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2019 09:05

Önceki gün AS TV'de yayınlanan Yerel Yönetimler programında konuğumuz olan isim AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman idi.
Salman'la 40 dakika boyunca 15 Temmuz'u ardından 16 Temmuz'da hasta kabulüne başlayan Bursa Şehir Hastanesi'ni sonrasında Bursa'ya gerçekleşecek yatırımları ve nihayetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki ay gerçekleştireceği Bursa ziyareti ve Salman'ın Çin izlenimlerini konuştuk.
Salman bu seneki 15 Temmuz kutlamalarının kortej yürüyüşünün iş saatinde olmasına rağmen katılımın oldukça yüksek olduğunu bizlerle paylaştı.
Sadece yürüyüş değil 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'da buluşan Bursalılar'ın sayısı da her geçen yıl artıyor dedi.

Bu da Bursa halkının demokrasiye sahip çıkmasının en büyük göstergelerinden.
Diğer değindiği bir konu ise Şehir Hastanesi. Hastanenin Bursa'nın önemli bir ihtiyacını karşıladığını basa basa vurguladı. Hastane planlanan tarihten bir yıl önce bitirilmiş.
Ardından üzerine basa basa ilave etti Devlet Hastanesi tadilattan sonra hizmete devam edecek.
Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi de hizmet vermeye devam ediyor. Normal hastalar da burada muayene olabilir dedi.
Programda değindiği diğer bir konu ise yıkılan Yüksek İhtisas Hastanesi'nin yerine yakın bir süreçte yeni bir hastane yapılacağını adının da Emirsultan Devlet Hastanesi olacağını vurguladı.
Bu arada Bursa'nın yatırımları konusunda hassas olduklarını takibatı yaptıklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Bursa'ya ayrı bir ilgi gösterdiğini de programda ekranlarımız aracılığıyla paylaştı.
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan nasipse ağustos ayı içinde Bursa'ya gelecek dedi. Çin'de de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ayaküstü sohbet eden Salman o ayrıntıyı da bizlerle paylaştı.
Bu arada Salman Çinlilerin Bursa'yı merak ettiğini yakın tarihte Çin'den Bursa'ya turist gelebileceğini de ekranlarımız aracılığıyla paylaştı. Bu bağlamda Bursa'nın turizmden aldığı payı arttırması gerektiğini, özellikle kaplıca kenti hüviyetini kazanması için gayretleri olacağını söyledi.
Milletvekillerinin de yaz tatili boyunca sahada olacaklarının altını çizen Salman, gelecekte Bursa'yı daha güzel günler bekliyor dedi.
Kısaca Salman yarınlardan oldukça ümitli.
Bize de o ümidine katılmak düşer.

KELES KOCAYAYLA'DA ŞENLİK VAR...

Bugün ve yarın Bursa'nın en önemli mekanı diyebileceğimiz Keles Kocayayla önemli organizasyona imza atıyor.
Önce 4.Türk Dünyası Ata Sporları şenliği gerçekleşecek. Bu kapsamda Türk dünyasından gelen sporcuların müsabakaları var.
Ardından Orhan Hakalmaz ve Erdem Özdemir Ulukök Türk Dünyası Müzikleri Topluluğu'nun konseri var.
Yarın da Keles Belediyesi tarafından düzenlenen 53. Keles Kocayayla Kültür şenliği var. Yusuf Güney ve Fatma Meşe Öz konserleriyle şenliğe renk katacak.
Vakti olanlar kaçırmasın...

YILDIRIM TÜGVA'DA DEĞİŞİM...

Gençler üzerine yapmış olduğu çalışmalarla dikkat çeken Türkiye Gençlik Vakfı'nda teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. Bu bağlamda bazı teşkilatlarda görev değişikliği yaşanabiliyor. O değişikliğin yaşandığı teşkilatlardan biri de Yıldırım Tügva Temsilciliği.
Yeni temsilci AK Parti Yıldırım İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı Adnan Kurtuluş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.