Hava Durumu

SP'de Mehmet Kaya, Ali Çil sürprizi...

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2019 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2019 07:58

Bu yerel seçimlerin en hareketli partisi SP olacağa benziyor. Bu bağlamda oyu düşük olmasına rağmen özellikle diğer partilerden aday adayı olanların rağbet gösterdiği parti izlenimini bizlere veriyor.
Misal olarak;
Yerel seçimler öncesi siyasi partiler kadar potansiyel adaylarda partiler arası tercih yapmakta zorlanıyorlar.
O isimlerden biri de Mehmet Kaya...
Önceki yıllarda ANAP'tan Yenişehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Kaya bir önceki seçimde de MHP'nin Yenişehir Belediye Başkan adayı olmuştu.
Bu seçimlerde bir ara adı İYİ Parti ile anılmasına rağmen müracaatta bulunmadı. Yenişehir'in Cumhur ittifakında MHP'ye bırakılmasının ardından tekrar adaylık için nabız yoklayan Kaya SP'de karar kıldı.
Kaya, SP'sinin Yenişehir Belediye Başkan adayı olarak sahalara indi...
Öte yandan bu sütunlardan açıkladığımız Adnan Bıyıklı'nın SP'ye geçişi de netleşti. Bıyıklı için yarın Gemlik'te tören düzenlenecek.
O da SP'nin resmen Gemlik adayı olacak...


SP ile ilgili bir başka gelişme de İznik'te yaşanıyor.
İznik'te AK Parti'den aday adayı olan Ali Çil'in SP'nin adayı olacağı bilgisine ulaştık. Daha önce İznik Boyalıca Beldesinin belediye başkanlığını SP'den kazanan Çil ardından HAS Parti'ye geçmiş.
HAS Parti'nin AK Parti'ye ilhak olmasının ardından burada siyaset yapmaya devam etti. Çil bir anlamda yuvasına dönüş yapmış olacak.
İlerleyen günlerde SP'nin Orhaneli'de bağımsız aday olmak için nabız yoklayan Nafiz Kaya'ya da adaylık teklifinde bulunması bekleniyor...
İlerleyen günlerde SP'de neler olacak?
Takip etmeye devam edelim...

AK PATİ'DE SALMAN ADAYLARLA GÖRÜŞÜYOR...

Önümüzdeki günlerde yerel seçim beyan-namesinin açıklanmasına yönelik çalışmalar yapan AK Parti Bursa İl Teşkilatı'nda hummalı çalışmalar devam ediyor.
Bu bağlamda başkan adaylarıyla toplantılar gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Alinur Aktaş'ın ardından İl Başkanı Ayhan Salman'da birebir toplantılar yapıyor.
İlçenin ihtiyaçları, acil sorunları ve seçim beyannamesine yönelik gerçekleşen bu toplantılardan sonra AK Parti Bursa teşkilatlarının seçim beyannamesinin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

ÖDÜNÇ, GÖLETLER VE YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI...

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'e vatandaşlardan gelen istekler içinde sulama ve göletler önemli yer tutuyor.
Bu bağlamda gelen istekleri not alan ödünç yatırımların son durumu hakkında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı'yı ziyaret ederek 2019 yılında Bursa ve ilçelerine yapılacak yatırımların son durumunu sordu.
Konu hakkında görüştüğümüz Ödünç;
İlerleyen günlerde Bursa'da bakanlığın yatırımlarının artarak devam edeceğini bizlere açıklayan Ödünç inşaatı devam eden tüm yatırımlar en kısa zamanda bitecek müjdesini verdi.

İNCE VE BOZBEY'DEN GÜRSU ADAYINA DESTEK...

Yerel seçim çalışmalarının startını veren Mustafa Bozbey bugün CHP Gürsu' adayı Funda Türkcoş Pekiner ile ilçeyi dolaşıp halkla bir araya gelecekler. Bu buluşmada ikiliye eşlik edecek isimse önceki dönem Yalova Milletvekili Muharrem İnce olacak.
Burada dikkat çeken ayrıntı Bozbey'in son on günde ikinci kez Gürsu'da seçim çalışması yapması.
Anlaşılan o ki Bozbey'in Gürsu'dan beklentisi yüksek....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.