Hava Durumu

Ulaşılabilen Rektör Saim Kılavuz...

Yazının Giriş Tarihi: 29.10.2021 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.10.2021 08:04

Dünkü köşe yazımızda Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Saim Kılavuz'un basın toplantısının ayrıntılarını kaleme aldık.
Ama asıl almamız gereken konu ise Prof. Dr Saim Kılavuz'un kendisi.


Öncelikle şunu net olarak ifade etmeliyiz. Prof. Dr Saim Kılavuz ulaşılabilen rektör. Günün hangi saatinde ararsanız arayın ya da başka iletişim kanallarından yazın müsaitse hemen size yanıt veriyor. Değil ise ilk müsait olduğunda size dönüş yapıyor.
Ve diğer önemli özelliği ise eleştiriye açık olması. Bu iki özellik onda fazlasıyla var. Ben şu ana kadar hangi konuda kendisini aradıysam rahatlıkla ulaştım, kibir ve gurur olmadan kibarca yanıt verdi.
Sorunu çözmeye çalıştı. Bu özelliklerinin yanı sıra geçmişte görev yapan tüm isimlere de teşekkür etmeyi de hiç- bir zaman ihmal etmiyor.
Keşke Kılavuz en az bir dönem daha rektörlük yapabilse.
İşte o zaman yapmış olduğu çalışmaların uluslar arası arenadaki yansımasını görmek mümkün olacak.
Ama bizim bugünden gördüğümüz onun başarısı ve mütevaziliği, ulaşılabilir olması...

BURULAŞ VALİDATÖRLERİNDEN ANLAMLI TEŞEKKÜR...

Öncelikle BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar'ı tebrik etmek gerekiyor. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla BURULAŞ'ı bir yerlerden alıp bir yerlere getirdi. Bu işin maddi tarafı. Bir de manevi tarafı var. O manevi tarafında ise BURULAŞ'a bağlı özel ve kamuya ait olan belediye otobüslerinde görüyoruz, duyuyoruz.
Özellikle ücretsiz özelleştirilmiş şehit yakını, görev şehidi yakın , gazi ve gazi yakınlarına ait kartları validatörlere okuttuğunda "vatan size minnettar" sesini duyarak hem şehit ailelerimize hem gazilerimizi ve yakınlarını bir anlamda hem acısını paylaşmış hem de onare etmiş oluyorlar. Bu küçük ama önemli icraat. Bundan dolayı emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...

Bugün 29 Ekim . Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıldönümü. Bu vesile ile geçmişten bugüne kadar bu topraklar için şehit düşen, gazi olan tüm geçmişlerimize rahmet diliyorum. Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da özlemle anıyorum.
Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

SP'Lİ KADINLARDAN NECMETTİN ERBAKAN UMUT ORMANI

Önceki gün medyada ziyaretçilerimiz arasında yer alan isimler arasında Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Ali Osman Karahan, Yunus Aydın, yine Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Ataş yardımcısı Hamdiye Atmaca, Osmangazi Başkanı Ayfer Bucak vardı.

Bu sefer sohbetin ana temasında yazın yanan yangınlar vardı. Bu bağlamda Saadet Partisi kadın Kolları Başkanı Hatice Ataş " Normalde her sene yaz aylarında toplamda 59 yangın çıkarken bu sene 159 yangın çıktı. Yüreğimiz yandı ."dedi.

Yanan yüreğimizin ateşini söndürme adına Orman Genel Müdürlüğü ile beraber ortaklaşa bir kampanya düzenlemişler. Önceki gün startı verilen kampanya ile ülke genelinde fidan dikim kampanyası düzenliyor. Bursa'da ise 1 Kasım günü verilecek kampanyanın adı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı olacak.
Kampanyaya katılmak isteyenler Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde açılan hesaplara bir fidan için 12 TL yatırarak destek olabilirler. Bu arada Saadet Partisi İl Kadın Kolları'nın 3 bin 500 üyesinin tamamının kampanyaya katılacağını Başkan Ataş'tan öğrendik.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.