Hava Durumu

Vekil Ödünç Gürsu'ya istasyon konusunda ne düşünüyor?

Yazının Giriş Tarihi: 29.08.2020 08:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.08.2020 08:55

Perşembe akşamı AS TV ekranlarında yayınlanan Politik Bakış programında bu haftaki konuğumuz olan isin AK Parti Bursa Milletvekili aynı zamanda Yüksek İnşaat Mühendisi Atilla Ödünç oldu.

Ödünç'le yaklaşık bir saat boyunca bir çok konuyu görüştük. Görüştüğümüz konuların büyük bir kısmını ilerleyen günlerde kaleme alacağız.

Fakat gündemde olan Gürsuluların merakla beklediği Gürsu'ya hızlı tren istasyonu ile ilgili olarak Milletvekili Atilla Ödünç'ün ne düşündüğünü sorduk.

O da samimiyetle içtenlikle yanıt verdi.

Önce kendisi şunu ifade etti. Biz istasyon yapılmasına karşı değiliz bilakis konuyu gündeme getirdik.

Konuyla ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu'na hayırlı olsun ziyaretine gittiğimizdekonuyu gündeme getirdim.

O da ilgileneceğini söyledi. Keza Ödünç'ün yayında gösterdiği bilgi notunda Gürsu'da istasyon gözüküyor.

Bu hatırlatmayı da buradan yapmış olalım.

Bunun yanı sıra Ödünç, programda şu vurguyu yaptı.

Buraya yapılacak istasyon başta Gürsu ve Kestel ve Yıldırım'ın tamamına onu yanısıra Osmangazi'nin büyük bir kısmına hitap edecek.

Aynı zamanda taşıma istasyonu da kurulması durumunda bölgede kurulu olana Kestel, Uludağ ve Barakfakih Organize Sanayi Bölgeleri de bundan ciddi oranda faydalanacaktır dedi.

Ödünç, programda şunu da net ifade etti: Biz halka rağmen hiç bir şey yapmayız dedi.

İstasyon kararının uzlaşı ile alınacağına vurgu yaptı.

Kısaca bizim anladığımız kadarıyla Gürsu'ya istasyon kurulması ile ilgili karar çok yakında açıklanmış olacak.

En azından benim hissettiğim bu konuya vekil olarak Attilla Ödünç her türlü katkıyı koymaya hazır ve bu konuda da elinden geleni yapıyor.

Bize de süreci takip etmek düşüyor...

Esgin'den kongre ve temayül mesaisi...

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin aynı zamanda partisinin Kastamonu ve Karabük koordinatör milletvekili olarak görev yapmakta. Esgin'i zaman zaman bu illere görev gereği gittiğini biliyoruz.

Bu bağlamda Esgin dün yine Batı Karadeniz'e kongre ve temayül mesaisine gitti.

Önce Karabük'te merkez ilçe temayülünü gerçekleştiren Vekil Esgin, ilçe yönetim kurulu, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve mahalle başkanlarının katıldığı temayülü yönetti.

Bunu yanı sıra burada başkan aday adayları ile de yüz yüze görüşmeleri de yaptı.

Batı Karadeniz'de çalışmalarını devam ettirecek olan Esgin, bugün Karabük Safranbolu ilçe kongresini yarın da Kastamonu Merkez İlçe kongresini gerçekleştirecek.

Pazartesi günü de eylül ayında yapılması planlananKastamonu il kongresi için temayülü gerçekleştirecek olan Esgin, Batı Karadeniz'den ayrılacak.

Kentimize dönecek...

Aydın'ın yüzünü güldüren gençler...

Yenişehir belediye Başkanı davut Aydın'ın önem verdiği konulardan biri eğitim ve öğretim hayatı. Bu bağlamda ilçeye gelen üniversite öğrencilerine ailenin bir ferdi gibi yaklaşan Aydın diğer yandan da ilçeden üniversiteye gitmek isteyen gençlere destek olma babında ilçe halk eğitimmerkezi ile ortaklaşa ücretsiz sınavlara hazırlık kursu açmıştı. Üniversiteye hazırlık kursuna toplamda 43 öğrenci derslere katılmış bunların 41'i barajı aşarak üniversiteyi kazandı.

Edindiğimiz bilgilere göre sınavı kazanan öğrencilerden ilk 150 binde 7 öğrencinin yer alması Aydın'ı daha da mutlu etmiş.

Bizim temennimiz de odur ki bu mutluluğun her yıl artarak devam etmesi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.