Hava Durumu

Yıldırım'da Yılmaz'ın gayreti...

Yazının Giriş Tarihi: 11.02.2021 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.02.2021 08:08

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın uzun yıllardır siayasette olması avantaj. Osmangazi'de siyaset yaptı ardından meclis çalışmalarında bulunup sonrasında yaşadığı ilçede önce partisinin ilçe başkanlığı, ardından belediye başkanlığın koltuğa oturdu...
Allah için koltuğun hakkını verebilme adına başkanlık görevine geldiği andan itibaren ilçesinin sorunlarını çözme adına özel gayreti olduğu gözlerden kaçmıyor.

Ankara ile Bursa arasında mekik dokuyor.
Yeri geliyor milletvekilleri ile Ankara'ya gidiyor.
Özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda daha fazla mesai harcıyor.
Yılmaz'ın gayretleri şehrin doğu yakasının kaderini değiştirecek çalışmalar olması açısından önemli. Gerek TOKİ, gerekse kentsel dönüşüm marifetiyle başlayacak çalışmaların ardından Yıldırım şehrin batı yakasına göç veren değil, göç alan bir ilçe olabilir.
Yine Başkan Yılmaz'ın bu dönem en önemli icraatları arasında yer alabilecek Uyumayan Kütüphane ülke gündeminde yer buluyor.
Bu kütüphane sayesinde belki bir çok gencin hayatı kurtulacak.
Çok daha güzel bölümlerde okumuş olacak. Yine Mollaarap bölgesinin riskli alan bölgesi ilan edilmesi burada yapılaşmaya izin verilmemesi de önemli bir icraat olarak göze batıyor.
Karapınar'da tapu sorunlarının çözülmesi de oldukça önemli.
Yılmaz bu dönem yapacağı icraatlarla gelecek zamandan geçmiş zamana geçerek yapılacak yerine yapıldı ifadelerini kullanarak belki de Yıldırım'ın genelinde bir ilki başaracak.
Bizler de bu süreçte Yılmaz'a çalışmalarında başarılar diliyoruz...

MUDANYA KIZILAY BOŞ DURMUYOR...

Davut Gürkan'ın başkanlığı döneminde yardım çalışmalarında 600 şube arasında yaptığı çalışmalarla Türkiye birinciliğini kimseye kaptırmayan Bursa Kızılay'da bayrağı Özcan Susmaz aldı. Susmaz ve ekibi de aldığı bayrağı yıldızlı birincilik yapma adına olağanüstü gayret gösteriyor.
Bu minvalde gayret gösteren şubelerden biri de Arif Bayrak'ın başkanı olduğı Mudanya Kızılay Şube Başkanlığı.

Pazartesi günü Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticleri Dergan Alkan ve Kadir Doktur ile ziyaret ettiğimiz şube göz kamaştırıyor.
Virane olan binayı Arif Bayrak ve ekibi pırıl pırıl yapmış.
Kendisi de inşaatçı olan Bayrak, binayı temizleyerek Kızılay'a yaraşır hale getrirmiş. Öte yandan iki yıllık süre zarfında yapmış olduğu hizmetlerle de Mudanyalıların gönlünü kazanmış.
Bu süre zarfında yüzlerce aileye gıda yardımı 250 aileye 400'er TL nakit yardımı 400 aileye giyecek yardımı onun dışında düzenli gıda ve nakdi yardımlarla İyilik Hareketi Kızılay'ı ilçede zirveye taşımışlar.
Başkan Bayrak'a yardım kriterlerini sorduğumda bir puanlama kriteri olduğunu o kritere uyan herkese yardım ettiklerini ifade etti. Eğer o kritere uymuyorsa ihtiyaç sahibiyseler de yönetim kurulu olarak kendilerinin çözüm bulduğunu ifade etti.
Bize de tebrik etmek düşüyor.

MHP 52 YAŞINI KUTLUYOR...

Özellikle gerçek olan şu: MHP Türk siyasetinde belirleyici bir parti özellikle önce partim demeden önce millet vurgusu da MHP'yi özel kılıyor. Kökleri 50 yılı aşan partide bugünlerde tatlı bir telaşe var.
1969 yılında kurulan MHP 52. yaşını kutluyor. Özellikle MHP'ye gönül verenler sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla partilerine sahip çıkıyor. Bizler de MHP camiasına hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.