Hava Durumu

Bursa'nın lezzet durağı: BURFAŞ

Yazının Giriş Tarihi: 15.06.2017 07:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 07:25

Kentlerin marka değeri insana verilen önemle ortaya çıkar. Kendini yenileyen ve geliştiren BURFAŞ, şimdilerde Bursa'nın lider markalarından biri haline gelmiş durumda.
Bursa'nın farklı noktalarında hizmet veren birbirinden güzel tesisler, vatandaşların da gönlünde adeta taht kurmuş. İçinde bulunduğumuz ramazan ayında BURFAŞ tesislerinde neredeyse doluluk oranları yüzde yüzlere ulaşmış.
Hiç kuşkusuz bu yapının hizmete girmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin önemli katkısı var. Bursalıların, daha ekonomik bir şekilde ihtiyaçlarını karşılaması için hizmet veren BURFAŞ yönetimi de gördüğü ilgiden oldukça memnun.
'Sosyal hayatın tadı' sloganı ile yaz kış hizmet veren tesisler deyim yerindeyse adeta lezzet yarışı içerisinde.
BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, "Tesislerimiz milletin yeri. 2 bin 500 kişiye 10 dakikada yemek sunan bir yapıya sahibiz. Biz bir keyif hizmeti veriyoruz. Bizi tercih eden kişi ne yediğini ve ne kadar ödeneceğini bilir" diyor.
BURFAŞ markasının yıldızını parlatan BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, yapının kalite çıtasını zirveye taşımış. Şehrin her noktasında yapılanan BURFAŞ, yaklaşık 50 tesisle hem Bursalılara hem de turizme de büyük katkı sağlıyor.
Şehrin buluşma noktası konumundaki bu tesisler gün geçtikçe ilçelere de yayılırken, yeni yatırımlarla hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor.

*Kayhan'da ramazan

Tarihi Kayhan Çarşısı ramazan ayında Bursalılar tarafından büyük ilgi görüyor. O kadar çok dükkan var ki insan tercih etmekte bir hayli zorlanıyor.
Sıra sıra dükkanların önüne dizilen tahta masalarda iftarlarını açan vatandaşlar gördükleri ilgiden oldukça memnun.
Sevdikleriyle birlikte iftar yapmanın neşesini yaşayan vatandaşlar kendilerine sunulan zengin menülerle keyifli anlara imza atmanın mutluluğunu yaşıyor.

*Kentsel dönüşüm kaçınılmaz

Bursa'nın birçok noktasında kentsel dönüşüm projeleri birbiri ardına yükselirken, rotanın kısa süre içinde Tarihi Kayhan Çarşı'na yönelmesi gerekiyor.
Adeta bir açıkhava müzesini andıran bölgede eski yapılar bir an önce dönüşüm kapsamına alınarak kente değer katmalı.
Bölgede bulunan dükkanlar restorasyon edilip eski yapılar aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilirse Tarihi Kayhan Çarşısı inanıyorum ki hak ettiği değere kavuşacaktır.
Tarihi yapılara verdiği destekle adını Türkiye'ye duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bölge esnafı için büyük şans.
Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde muhteşem dönüşümlere imza atan Başkan Altepe inanıyorum ki kısa süre içinde Bursa'nın bir saklı değerini daha ortaya çıkaracaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.