Hava Durumu

Birleşmiş Milletler yardım kuruluşu

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2015 09:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2015 09:11
Sedat Berisha transferi rakamsal olarak küçük ama dünya futbolu için büyük bir transferdir. Neil Armstrong, Apollo 11 ile Ay’a indiğinde “Benim için küçük, insanlık için büyük bir adım” demişti.
Aynen öyledir. Skendija Kulüp başkanı bu yağız delikanlıyı Bursaspor’a önermiş, Bursaspor Başkanı kişisel inisiyatifle oyuncuyu sahada görmeden önsezisi ile 100 bin Euro vererek transfer etmiştir. 2 ay sonra bu oyuncu kiralama ya da başka kulüplere satış opsiyonları değerlendirilmeden geldiği kulübe bedavaya geri verilmiş, Bursaspor Kulübü’nün kasasından 350 bin TL Makedon kulübüne hibe edilmiş, Sedat evladımız Bursa’da kaldığı süre içinde hoşnut tutulmuş, cep harçlığı da eksik edilmemiştir. Böylelikle Birleşmiş Milletler gibi olan kulübümüz futbol tarihinde örneğine rastlanmayacak şekilde büyük bir nezaket örneği göstererek imkansızlıklarla boğuşan Makedon kulübü ile dostluk, kardeşlik paylaşım köprüsü kurmuştur. 
Paylaşım köprüleri Afrika’ya Bakaye Traore sayesinde ulaşmıştır.
Bu evladımıza yaptığımız katkılarda hayırsever hocalarımız Hikmet Karaman ve Şenol Güneş’in payları inkar edilemez. İmzası güzel olan bu naif evladımıza 300 bin Euro imza parası verilmiş, yıllık 1 milyon Euro katkı sağlanmış, 3 yıl kentimizde misafir edilmesi konusunda el sıkışılmış, futbola olan tutkusu ve Bursaspor sevgisi nedeniyle PASSOLİG kartı çıkarılmış gerekli yüklemeler yapılmış, Kapalı B Blok’tan maçları izlemesi sağlanmıştır. Yoksul Mali devleti her fırsatta şükranlarını sunmaktadır.
Aydın Karabulut evladımızla yurtdışında yaşayan ikinci/üçüncü jenerasyona sahip çıkılmış, geçmişte Bursaspor’a ‘gider yapan’ bu evladımız ıslah ve terbiye edilmiş, bol sıfırlı Euro ödemeler yapılarak paylaşım köprülerimiz Almanya’daki kardeşlerimize ulaşmıştır.
Örnekler çoktur. Birleşmiş Milletler yardım kuruluşları gibi çalışan kulübümüzün 31 Ağustos’ta biten transfer döneminde de yeni dostluk, kardeşlik paylaşım köprüleri kurarak ulaşamadığı ülke, ulaşamadığı kulüp bırakmama çabaları tüm dünya tarafından alkışlanmaktadır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.