Hava Durumu

Enerji patlaması

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2014 07:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2014 07:50
Futbolun, futbol ekonomisinin en temel unsuru taraftar. Futbolda gelişmiş ülkelerin yoğunlaştığı en önemli alan taraftar potansiyelini artırmak iken, TFF’nin seyircisiz oynama cezaları adeta bitkisel hayattaki ülke futbolunun, her biri borç batağındaki kulüplerin temeline dinamit koymak.
Sezonun en keyif verici bol pozisyonlu birbirinden güzel gollerin atıldığı maçında anlamsız cezalar sonucu Maraton ve Teksas tribünleri kapalıydı ve bu güzelliği yaşayamadı. Kasımpaşa takımı ligde oynadığı tüm maçlarda takım savunmasında ciddi zafiyetler gösteriyor, her iki kenar savunmacıları vasat oyuncular, Şota bu bölgedeki oyuncu tercihlerini sürekli değiştiriyor olsa da verim alamıyor. Yeşil Beyazlı takım rakibin bu eksiğini çok iyi kullandı. Aziz Eraltay ve Bakambu’lu sol kanat birbirinden kopuk oynayan Barış Başdaş önce Halil, ikinci yarı yerine giren Tunay Torun’a ciddi üstünlük sağlarken, diğer kanatta rakibin tek golünü atan Babel ve Sancak karşısında Şener Özbayraklı ve Volkan Şen adeta şov yaptı. Rakibin sol kanadını çökertti. İlk yarı atılan gollerin hazırlığı, asistleri Şener’den ve Volkan’dan geldi. Erken gelen skor üstünlüğü ile direnci kırılan rakip karşısında adeta taktik antrenman yapan bir Bursaspor izledik oyunun büyük bölümünde, tempoyu ayarlayan, attığı penaltı dışında atılan gollerde önemli katkıları olan Josue’nin, Belluschi’nin maestroluğunda oyunu istediği gibi yönlendiren Yeşil Beyazlı takım oldu. Haftalar ilerledikçe Volkan Şen sırtına giydiği 16 numaralı formanın hakkını daha çok veriyor ve gerçek bir lider oyuncu karakterine bürünüyor. Kasımpaşa önünde de attı-attırdı. Penaltı aldı, maçın adamıydı. Dinamo gibi çalışan Şener, skora iki golle katkı yapan Fernandao, çok zor toplarda önemli kurtarışlar yapan Harun da farklı galibiyette öne çıkan oyunculardı.
Haftalardır özellikle iç sahada oynadığımız iyi oyunun karşılığı olan puanları alamıyorduk bu kez futboldan yana oyunu çirkinleştirmeyen, ilaç gibi rakip karşısında adeta enerji patlaması oldu. İyi oyun ve bol gollü galibiyet sonucu zirve yolunda umutlara devam.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.