Hava Durumu

Gençlerine inanan kazandı

Yazının Giriş Tarihi: 23.04.2016 07:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 07:06
İyi ki ara transfer yapmışız. İyi ki üzerindeki formanın anlamını, ağırlığını bilen, sayısı az da olsa, çoğunluğu yerli oyunculara sahibiz. İyi ki sezon içerisinde şans ibresinin yanımızda olduğu maçlar oynadık. Ligde kalmayı garantiledik. 
Kayseri maçı bir kez daha gösterdi ki sezon başı takımın geleceğini karartma pahasına savurganca para döküp alınan oyuncu topluluğu ile ısrarın sonu hüsran. Bu oyunculardan bütün Bursa ümidi kesti. Bir tek Hamza Hoca hariç. Akhisar yenilgisi sonrası Bursasporlularda ‘Yeter artık. Gençler ne zaman?’ sesi yükselirken, düşme potasındaki Kayseri Teknik Direktörü Hakan Kutlu kendi gençlerine inandı. Vakıfköy’den yetişen 96 doğumlu Oğulcan ortaladı, 94’lü Sinan golü attı. Aziz Behich ile yardıma gelmeyen Stoch uyumsuzluğu aynı bölgeden ikinci rakip golüne de seyirci kaldı. 
Neden Furkan değil de Jorquera tercih edilir? Neden Kubilay’a 10 dakika şans verilir? Üst düzey liglerde 98 doğumlu oyuncular çatır çatır oynarken biz Küçük Emrah misali kaç yaşına kadar, oyunculara genç diyeceğiz? Bu oyuncuları nasıl kazanacağız? Altyapıyı nasıl motive edeceğiz? Alacağı 1 gün geciktiğinde kulübe ihtar çekip, avukatını yollayanları oynatarak mı? Tek derdi Benjamin Franklin olanlarla mı?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.