Hava Durumu

Kafa izni!

Yazının Giriş Tarihi: 18.01.2018 08:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 08:44

Ülkemizde futbol oynayan tüm oyuncular takımlarının maç programlarını, Süper Lig ve Türkiye Kupası fikstürünü bilerek, sağlıklı oldukları sürece görev verildiğinde bu maçlarda oynamak üzere kontrat yapıyorlar.
Sektörün geldiği noktada astronomik paralar alıyorlar, çok kazanıyorlar kulüplerine de kazandırmak zorundalar. Bunun yolu kupa ve ligde başarılı olup başarı primleri ile mali getiri elde etmek, pastanın büyüğünün paylaşıldığı Avrupa Kupaları'nda boy göstermek.
Bursaspor kolay hedef kupaya veda etti.
Ağırlıklı neden Le Guen'in Ankara'da takımın as yabancı oyuncularına Noel öncesi verdiği 'Kafa izni', sahaya sürdüğü tuhaf kadro.
Dünyanın en değerli ligi Premier Lig. Yılın son haftası dünya genelinde tatil günü çok olduğundan haftanın neredeyse her gününe maç programı koyuyorlar.
Dünya yıldızları Kevin De Bruyne, Paul Pogba, Lukaku, Eden Hazard, Muhammed Salah'lar gün aşırı maç oynuyor. 31 Aralık'ta, 1 Ocak'ta sahadalar. Çünkü çok kazanıyorlar, kazandırmak zorundalar. Sistem böyle işliyor.
Yeşil Beyazlı formayı giyen yabancılar ise çok önemli bir maç öncesi Mösyö'den 'Kafa izin'li.
İlk defa kupadan erken elenmiyoruz. Şans da yanımızda değildi. Bütün bunlar ilk maçtaki ciddiyetsizliği affettirmiyor.
Şunu hatırlatalım, Bursaspor Kulübü'nün yardımcıları ile 2 milyon Euro ödediği Le Guen'in ülkesinde bu parayı kazanabilmesi için bir Fransız kulübünden 5,5 milyon Euro ücret alıp, bunun 3,5 milyon Euro'sunu vergi olarak ödemesi gerekiyor. Bu ülkede iyi kazanıyorsunuz ve oyuncularınızla birlikte kazandırmak zorundasınız.
Takımın hedeflerini ve kazancını kafa iznine kurban edemezsiniz.
Biraz saygı, yoksa her mağlubiyet sonrası tekrarladığınız cümleyi biz tekrarlayacağız.
Hayal kırıklığı yaşıyoruz!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.