Hava Durumu

Menajer mühendisliği

Yazının Giriş Tarihi: 06.09.2015 09:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.09.2015 09:15
Kadro oluşturmaktan zerre kadar nasibini almamış birçok dünya kulübü scouting departmanları kuruyor, birçok ülkede organizasyonlar oluşturuyor, bunların başına yıllarını futbola vermiş sportif direktörler getiriliyor. Kulüplerde birçok profesyonel bu departmanlarda istihdam ediliyor. Kadroya katılacak en doğru oyuncuyu en az yanılma payı ile bulmaya çalışıyorlar. Hemen söyleyelim bu çalışmalara yazıktır günahtır. Hepsi safsatadır. En doğrusu bizim sistemimizdir.
Bir de son yıllarda futbola kadro mühendisliği tanımı girdi. Teknik adam oyunculara göre mi sistem kurmalı yoksa sistemine göre oyuncular mı bulmalı? Birçok ünlü teknik adam sistem takımı falan deyip kulüpleri oyalıyor. Oysa futbol basit oyundur. Basit oynamak zordur ama basitçe takım kurmak çok kolaydır. Öyle zamana, emeğe uğraşmaya kesinlikle ihtiyaç yoktur.
En doğrusunu biz bulduk, biz uygularız. Bu sistemin adı menajer mühendisliğidir. Bu sistemde önemli olan doğru menajerleri bulmaktır. O da bizim uzmanlığımızdır. Doğru paylaşımcı (bilgi) menajer bulunduktan sonra, futbol takımı kurmak çok kolaydır. Doğru paylaşım (bilgi) ile 15-20 günde sayısız oyuncu alınır, garantili takım kurulur. Öyle yıllarca bu işe kafa yorup emek harcayanlara gülünüp geçilir.
Menajer mühendisliği sistemimiz dünya futboluna hayırlı uğurlu olsun.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.