Hava Durumu

Sistemin çocukları Hüseyin ve Mete

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2016 07:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2016 07:22
Hüseyin ile Mete ikisi de onbeşliktir. Hani şu federasyonda kadrolu olanlardan Cüneyt gibi. 
Fırat gibi onbeşbin TL sabit maaş artı maç başı çalışırlar aylıklarını yurt içinde otuzbeşbin kırkbin TL’ye getirirler. Mesailerini ağırlıklı federasyonun Riva tesislerinde geçirirler sistemin içindedirler, sistemi bilirler.
Hüseyin Bursaspor-Başakşehir maçında görevlidir. Neden geldiğinin bilincindedir, Bursaspor’un bir sonraki iç saha maçı Fenerbahçe’yledir, maçın başında sarı kart gösterdiği Necid’in Rotman'a dirseğini gördüğünde gereğini yapar. Sezon başı aldıkları eğitimde Uilenberg dikkat çekmiştir, hatta Mete de yanındadır pozisyon sarıdır. Bursaspor maçlarının sabıkalısı Hüseyin seyircinin tansiyonunu iyi bilir cin gibidir. 
Maç sonu stat kapanacak kıvama gelmiştir. Sistem mutludur. Hüseyin mutludur.
Fenerbahçe maçının hakemi kadrolu Mete’dir. Kaderin cilvesi ülkemizde sağ duyulu futbolseverleri 
isyan ettiren ayrımcılığın, daniskası, bir ülke gerçeği, Necid’in kart gördüğü pozisyonun aynısı 10 dönümlük sahanın neredeyse aynı metrekaresinde Fenerbahçe maçında da yaşanır, bu kez dirseği vuran Fernandao’dur Mete pozisyona yakındır, kafasında şimşekler çakar Fernandao tekin adam değildir bitime daha çok vardır,  kart çıkarırsa Aziz’i kızdıracaktır, Kuddusi’nin huzuru kaçacaktır, aylık kazancı gelir aklına iyi paradır,  sisteme ters düşenlerin sonu bellidir, o mu düzeltecektir Türk futbolunu, böyle gelmiş böyle gidecektir, kafayı çevirir devam der.
Aynı pozisyona tamamen zıt karar veren Hüseyin ile Mete  aslında aynı kararı vermişlerdir yani sistemin istediğini!
Yazılı gerçek kuralları kullandıkları alanlar da vardır. Onlar da uluslar arası maçlardır. Zaten duayen abileri Cüneyt de  böyle değil midir!
Yurt içinde sistem kuralları, yurt dışında FİFA kuralları!
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.