Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'1 Günde, 1 Proje'

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2019 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 08:03

Sosyal sorumluluk örneklerine genelde kurumsal bazdaki etkinlikleriyle tanık oluruz. Bu arada ender de olsa bireysel bazda da sosyal sorumluluk örnekleri karşımıza çıkıyor.
Sosyal girişimci Sevgi Uyumaztürk ve Proje&Eğitim Danışmanı Gülbin Okur birlikte "1 Günde, 1 Proje" adını taşıyan bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirerek 12 kadını girişimcilik yolculuğuna çıkardılar.
Proje ile ilgili olarak değişik mekanlarda bugüne kadar dört eğitim gerçekleştirildi. Süreç içersinde Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi de gezildi ve 3 eğitim orada yapıldı. Bu kapsamda Gülbin Okur "Girişimciliğe ilk adım", Güzin Abraş "Şirazesi yerinde kelimeler", Sevgi Uyumaztürk " Satış ve Pazarlama" ve son olarak da dün Birgül Aydın "Benden bana ben" eğitimi hayata geçirildi.

Dün gerçekleştirilen son eğitimin ardından BKM Özlüce'de bir sertifika töreni düzenlendi.
Böylece iş dünyamıza 12 girişimci kadınımız daha dahil oldu. Bu güzel çalışmayı düşünüp, hayata geçiren sosyal girişimci Sevgi Uyumaztürk ve Proje&Eğitim Danışmanı Gülbin Okur'u gönülden kutluyorum.

EN MUTLU VE EN MUTSUZ ÜLKELER

Today's tarafından açıklanan Dünya Mutluluk Raporu verilerine geride bıraktığımız 2018 yılında dünyanın en mutlu ülkesi sıralamasında birinciliği Finlandiya göğüsledi. Finlandiya'yı Norveç ve Danimarka takip ediyor.
Bu sıralamada en sonda 156. sırada Burundi, 155. sırada Orta Afrika Cumhuriyeti ve 154. sırada da Güney Sudan bulunuyor.
Türkiye 2008'den bu yana mutluluk artışı gösteren ülkeler arasında 49. sırada bulunuyor.

BURSA, ÇİN'DE TANITILDI

Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, uluslararası fuar maratonunda kentin öne çıkan turizm değerlerini bu kez Çin'de tanıttı. Çin Halk Cumhuriyeti'nin başkenti Pekin'de düzenlenen Cottm Chına Outbound Travel and Tourısm Market Fuarı'nda Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçiliği Turizm Müşavirliği tarafından açılan Türkiye standında Bursa da yer aldı.
Bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından daha aktif hale getirilen birlik daha önce de İstanbul'daki Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Uluslararası Cidde Seyahat ve Turizm Fuarı, ITB Berlin 2019 Fuarı ve Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlenen Tur ve Seyahat Acenteleri Fuarı'nda (MATTA) boy göstermişti.
Bu fuarda Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, Anıl Bayık ve Serkan Teke tarafından temsil edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.