Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

14.Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi

Yazının Giriş Tarihi: 02.11.2016 03:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 03:48
Yıllar çabuk geçiyor. Spor bilimine gönül vermiş bir avuç insan 1990 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen 1. Spor Bilimleri Kongresi’nde bir aradaydık. İlk bildiri sunmanın heyecanını yaşıyorduk. Aradan iki yıl geçtikten sonra Spor Bilimleri Derneği ‘ni arkadaşlarımız kurdu.
Ve dün Antalya Papillon Ayscha Otel’de 14. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’ndeyiz. 800’ü aşkın spor bilimci alandaki yeni gelişmeleri izliyor. 



Nereden gelip, nereye gittiğimiz sürecinin tamamını yaşayan biri olarak mutlu ve gururluyum. Toplumumuzun bilime ne kadar çok gereksinim duyduğunun kanıtlandığı bu özel günlerde de bu konu ayrı bir heyecan veriyor.
Kongrenin bir ilginç yanı da, kongrecilik alanında kentimizin gurur duyduğumuz firmalarından Burkon’un, bu kongre organizasyonunu başarı ile üstlenmiş olması.
Burkon’un sahibi sevgili Hasan Eker ile de sohbet olanağımız oldu. Tebrikler. 

BBDSO konseri



Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Shakespeare’in 400. ölüm yıldönümü anısı dolayısıyla yarın Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 20.00’deki konserini şef Adrian Prabava yönetecek.
Solist  ise çello sanatçısı Anastasia Kobekina.
Konserde Mendelson’dan uvertür,  Schumann’dan La minör Viyolonsel Konçertosu ve Beethoven’dan  6. Senfoni seslendirilecek.

İş dünyasında kadının güçlenmesi 

BUSİAD yönetim kurulu, BUİKAD ve Yeşim Tekstil’in liderliğinde Bursa’da kadının güçlenmesi için ortak bir platform kurulmasına destek veriyor. 
Hedef Bursa’da “Kadın Dostu Firmaları” artırarak Bursa’yı Türkiye’de pilot il haline getirmek.
Bu nedenle 3 Kasım Perşembe günü 16.30 - 18.00 saatleri arasında BUSİAD Evi’nde yapılacak bir bilgilendirme toplantısı yapılacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.