Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15. Bursa Kitap Fuarı

Yazının Giriş Tarihi: 20.03.2017 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 07:30

Tüyap Bursa Fuarcılık, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Uludağ Üniversitesi'nin destekleri ile hazırlanan Bursa 15. Kitap Fuarı Bursa Valisi İzzettin Küçük tarafından açıldı.
300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Bursa Kitap Fuarı, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 80 kültür etkinliğine ev sahipliği yapıyor.
Aralarında Türkan Şoray, Cemil Kavukçu, Canan Tan, Doğan Hızlan, Deniz Kavukçuoğlu, Gülten Dayıoğlu, Murathan Mungan, Ayşe Kulin, Hasan Ali Toptaş, Canan Karatay, Üstün Dökmen, Doğan Cüceloğlu, Zafer Algöz, İlber Ortaylı, İrfan Değirmenci, Haydar Ergülen, Mazhar Alanson, Can Yılmaz, Ahmet Şimşirgil, Sinan Meydan, Zeynep Turan, İbrahim Kaboğlu, İsmail Saymaz, Nihat Sırdar, Kahraman Tazeoğlu, Aret Vartanyan ve Nuray Sayarı'nın da bulunduğu pek çok değerli yazar okurlarıyla bir araya gelecek.
Fuar 26 Mart'a kadar açık kalacak.

LÖSEV uyarısı

LÖSEV'in bir uyarısı var. Diyorlar ki;

"Son günlerde sosyal medyada 'Evet Yaz 3406 'ya gönder' şeklinde Vakfımızı kullanan duyurular yapıldığı görülmüştür. Yapılan bu paylaşımlar ile hiçbir ilgimiz ve hukuki sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Lösemili çocuklarımız adına üzüntülerimizi paylaşırız."

Acilin acil dertleri

Bursa Tabip Odası "Gerek duyduğunuzda ulaşabilmek için acillere acil çözüm" paneli düzenledi.
Panele Bursa Eczacı Odası Başkanı İlhan Yalın Ökmen, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Anabilim Dalı'ndan Dr. Taylan İnal, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Danışman Hekimi Dr. Ali Asan, Bursa Tabip Odası Aile Hekimliği Komisyonu Başkanı Dr. Ersan Taşçı konuşmacı olarak katıldı.
Bu panelin açılış konuşmasını Bursa Tabip Odası Başkanı Dr. Güzide Elitez yaptı.
Ortak görüş acil sisteminin yeniden yapılandırılması.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.