Hava Durumu

15.ÇEK Eğitim ve Hizmet Ödülleri

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2020 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2020 08:00

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu 1995 yılından beri eğitim konunda vermiş olduğu hizmetlerin dışında 2007 yılından beri de "Eğitim ve Hizmet Ödülü" vermeyi geleneksel hale getirdi.

Bu arada ÇEK "15. Eğitim ve Hizmet Ödülü" için takvim açıklandı. Üç ayrı kategoride "Eğitim, Hizmet ve Teşvik" verilen ödüller için 29 Ocak 2021 tarihine kadar başvurular yapılabilecek.

Bu ödüllerden eğitim ödülü, "Çağdaş eğitim konularında çaba harcayanları özveride bulunanları topluma tanıtmak, onurlandırmak; toplumun ilgisini laik, bilimsel, demokratik eğitim kurumlarına çekmek, Öğretim Birliği Yasasına, ulusal eğitim ilkelerine uygun çalışmaları desteklemek" amacıyla veriliyor.

Hizmet ödülü, "Gerçekleştirdiği projeler, uygulamalar, sağladığı maddi destekle yurt genelindeki ÇEK'lerin gelişimine, tanıtımına, kitlelerle kucaklaşmasına" olanak sağlayan kişi, kurum, oluşum ve kuruluşlar, almaya hak kazanıyor.

Başvurular, 29 Ocak 2021 Cuma günü saat:18.00'e kadar Çağdaş Eğitim Kooperatifi merkezine yapılacak. Adayların değerlendirmesi ve sonuçların açıklanması şubat ayında, tören de, 3 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

ÇEK Eğitim Ödülü, Prof. Dr. Türkan Saylan, Prof. Dr. Aysel Çelikel, Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı, Prof.Dr. Bozkurt Güvenç, Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, Prof. Dr. Celal Şengör, Prof.Dr.Selçuk Şirin, Prof.Dr.İonna Kuçuradi, Gazeteci-Yazar Yılmaz Akkılıç, işadamları Asım Kocabıyık, Hüseyin Özdilek ve Halil Güleç'in de aralarında bulunduğu saygın isimlere verilmişti.

BTO PODCAST KANALI

Bursa Tabip Odası (BTO), Türkiye'de Tabip Odaları arasında bir ilke imza attı. Tabip Odaları arasındaki ilk "Podcast Kanalı"nı oluşturdu. Yayına başladı.

Hedefini "Bilimin, halk sağlığının ve hekimlerin özgür sesi" olmak olarak belirleyen BTO Podcast Kanalı, hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının sorunlarıyla toplum sağlığını belirleyen sosyal etmenleri gündeme getirmeyi ve daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlamakta.

BTO Podcast kanalı "Sağlık Gündemi" isimli ilk podcastiyle dinleyicilerine "merhaba" dedi. Spotify, Google Podcasts, Deezer gibi popüler podcast platformlarında dinlecileriyle buluşan "Sağlık Gündemi" podcastinin tanıtım bölümünde Bursa Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan ve Genel Sekreter Ömer Levent Soydinç, podcast yayınlarına başlama sürecini ve hedeflerini anlattı.

Onur Fidansoy'un sunduğu programda podcast yayınlarına başlama gerekçelerini açıklayan Doç.Dr.Alpaslan Türkkan, "İletişim alanında büyük değişimler yaşanıyor. Geleneksel iletişim kanallarının yerini hızla yeni nesil dijital mecralar alıyor. Bunlardan birisi de podcast yayınları. Biz de Oda olarak podcast kanalımızı oluşturarak hem üyelerimize, hem de sağlıkla ilgili toplumun en geniş kesimlerine sesimizi ulaştırmak istiyoruz" dedi.

BTO Podcast Kanalı, hayırlı olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.