Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

16. Kalite ve Başarı Sempozyumu...

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2018 07:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 07:34

BUSİAD ile KalDer Bursa Şubesi iş birliği ile düzenlenen 16. Kalite ve Başarı Sempozyumu başladı.
Almira Otel'de yapılan "Dönüşümü Yönetmek" temalı sempozyumun açılışında
KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, bugünün gündemine bakıldığında ekonomik dönüşüm, kentsel dönüşüm, dijital dönüşüm, toplumsal ve kültürel dönüşüm ve geri dönüşüm gibi kavramların tüm dünyanın ortak konuları haline geldiğine işaret etti.
BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay da yıkıcı zamanların karışık problemleri alt edebilmek için kafa yapısını değiştirebilen yöneticilere gerek duyduğunu belirtti.
KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı da dönüşüm konusunun günümüzde son derece güncel bir kavram olduğunun altını çizerek, çağımızın dönüşümde başarı gösteren şirketlerin ve yetenek havuzunu dolduranların çağı olduğuna işaret etti.
Açılış konuşmalarının ardından MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut, girişimcilik kavramını devlet ve birey perspektifi üzerinden değerlendirerek, girişimciliğin toplum için neden önemli olduğu ile ilgili bir sunum yaptı.
Sunumun ardından Prof. Dr. Erhan Erkut'un moderatörlüğünde yapılan ve başarılı genç girişimcilerle onlara destek veren kurumların temsilcilerinin konuk olduğu ana oturuma geçildi.
Oturum kapsamında Tech Ceo @ Appsilon Diamond Works Kurucu Ortağı Buğra Kuloğlu, Paraşüt Kurucu Ortağı Andaç Türkmen, Vircongroup Kurucu Ortağı Okan Şencan, Endeavor Türkiye Girişimci Seçim ve Hizmetler Direktörü Aslıhan Kurul Türkmen, Workinlot Yaratıcı Ekip Sorumlusu Atilla Erel ve İTÜ ARI Teknokent Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz katılımcılarla bilgi birikimlerini ve deneyimlerini paylaştı.
Sempozyum sabah ve öğleden sonraki oturumların ardından bu akşam yapılacak 2017 Bursa Mükemmellik Ödülü Töreni ile son bulacak.

Sınavsız hava sahası

ÇEK 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi ve 3 Mart Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu 3 Mart Sanat Topluluğu "Sınavsız Hava Sahası" isimli oyunlarını ÇEK 3 Mart Azizoğlu İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda sergiledi.
Öğrenci ve velilerin izlediği oyun büyük alkış aldı. Miyase Sertbarut'un yazdığı oyunda " Alpay Erken, Çağla Demirel, Deniz Oruç, Dicle Gökdemir, Efe Çetin Demirci, Eren Yürür, Mehmet Ata Serin, Mehmet Yenişar, Simge Şen ve Utku Türemen" rol alıyor.
Oyunla ilgili bütün çalışmalar edebiyat öğretmeni Şengül Ateş tarafından yapıldı ve sahneye konuldu. Ayrıca Evrim Yıldırım hem sahnelemede, hem de kuliste oyuna destek verdi.
Oyunda öğrencilerin eğitimlerinin çeşitli aşamalarında karşılarına çıkan sınavlara ve testlere ironik bir yaklaşımda bulunuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.