Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan, Nilüfer ve tiyatro...

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2017 04:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2017 04:45

Nilüfer'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir tiyatro karnavalı gerçekleşti.
Nâzım Hikmet Kültürevi'nde clown ve sirk gösterisinin de yapıldığı etkinliğe katılan yüzlerce çocuk, keyifli dakikalar yaşadı.

"23 Nisan Tiyatro Karnavalı"nda 300'ü aşkın çocuk, çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendi.
Etkinlikte Antalya Şehir Tiyatrosu tarafından "Farklı" ve "Elbise Var İnsan Yok, İnsan Var Elbise Yok" oyunlarının sahnelendiği özel günde, Kabile Sahne ve Gösteri Sanatları ekibi de clown ve sirk gösterisi yaptı.
Ayrıca aynı zamanda pamuk şeker ve elma şekeri ikramlarıyla mutlulukları artan çocuklara, boya kalemleri ve boyama kitapları da armağan edildi.

BUİKAD, İŞKUR ve kadın

İŞKUR ve BUİKAD'ın ortak çalışması ile "Kadınlar için Daha Çok ve Daha İyi İşler: Türkiye'de İnsana Yakışır İş İçin Kadınların Güçlendirilmesi" projesi hayata geçiriliyor.
Bu kapsamda Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliği ve BUİKAD 'ın mentörlük katkıları ile düzenlenen "Girişimcilik Eğitim Programı" 'nın sertifika töreni bugün gerçekleştirilecektir.
Tören saat 12.00'de Dernekler Yerleşkesi'nde yapılacak.

Mühendislik etiği konusu

BUSİAD ile Uludağ Üniversitesi işbirliği devam ediyor. Bu kapsamda organize edilen "Mühendislik Etiği" semineri, Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleştirildi. Kurumsal Danışman ve Mendirek Endüstriyel - Kurumsal Hizmetler Genel Müdürü Emin Direkçi'nin konuşmacı olduğu programa; Otomotiv ve Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencileri katıldı.Etik kavramının kelime anlamını açıklayarak sunumuna başlayan Emin Direkçi, etiğin ahlak kelimesiyle eşdeğer anlamda olduğunu ifade ederek, ahlak kavramının daha çok toplumsal ve sosyal hayatta kullanıldığını, etik kavramının ise daha çok iş hayatı içinde kendine yer bulduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.