Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4. Junioshow başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 07.01.2020 08:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 08:48

Bebe ve çocuk konfeksiyon sektörünün büyük buluşması Bursa'da başlıyor. Yarın 4. Junioshow Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim&Çocuk İhtiyaçları Fuarı, BUTTİM TÜYAP'ta sektör temsilcileri ile katılımcıları buluşturuyor.
Fuar 4 salondan oluşan 20 bin metrakare kapalı alanda, yerli üreticilerin ağırlıklı olduğu 200'e yakın firmanın yine "tek tip özel dekor stantlarda", 0 - 12 yaş arası "ilkbahar - yaz" bebe çocuk kreasyonundaki 10 binden fazla modeli ziyaretçilere ulaşacak. Fuara bu yıl 200'e yakın firma katılacak.


Fuarda ayrıca BTSO Ticari Safari Projesi ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş'nin katkılarıyla yaklaşık 60 ülkeden 1.000'den fazla yabancı iş insanı Bursalı firmalarla buluşacak.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğiyle düzenlenen Junioshow Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim&Çocuk İhtiyaçları Fuarı, yarın kapılarını açıyor.

Bursa'da yılın ilk fuar organizasyonu olan Junioshow'da bu yıl ziyaretçi rekoru kırılması bekleniyor.

Ticaret Bakanlığı destekleriyle hayata geçirilen UR-GE projelerinin sektörlerin ihracatına büyük güç kattığını, Oda olarak iş dünyasının yeni pazarlara açılması ve küresel ticari iş hacminin artırılması amacıyla çalışmaya devam ettiklerini belirten İsmaill Kuş, şunları söyledi:

"Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe Türkiye'deki üretimin yüzde 80'ini gerçekleştiren Bursamız, başlattığımız UR-GE projeleriyle küresel rekabette de önemli bir oyuncu haline geldi.
Proje ile çok sayıda firmamızı ihracatla tanıştırdık. Son 3 yıllık dönemde firmalarımızın ihracatlarını yüzde 147 oranında artırmasına öncülük ettik. Projelerimizin en önemli kazanımlarından biri de Junioshow Fuarı oldu.
Uluslararası fuar listelerinde de yer alan ve tüm dünyadaki sektör profesyonellerince merakla beklenen bir fuar haline gelen Junioshow'u bir kez daha düzenleyecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.
Fuara bu yıl 200'e yakın firmamız katılacak. BTSO olarak ayrıca fuar ile eşzamanlı olarak UR-GE projelerimiz kapsamında 300'e yakın yabancı alıcının katılacağı alım heyeti faaliyetini gerçekleştireceğiz.
Her iki organizasyonumuzun da sektörümüzün ihracatına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Fuarımızın düzenlenmesine katkıları dolayısıyla Ticaret Bakanlığımıza ve işbirliği kuruluşlarımız TÜYAP Bursa ve BEKSİAD'a teşekkür ediyor, firmalarımıza bereketli işler diliyorum."

Evet, tüm bebe ve çocuk konfeksiyonu üreticilerimize bol kazançlı bir yıl ve bol kazançlı bir fuar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.