Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 yeni ana hedef

Yazının Giriş Tarihi: 12.04.2017 04:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.04.2017 04:41

Kentimizdeki etkin STK'lardan Balkan-Rumeli Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (BALKANTÜRKSİAD) 4. Olağan Genel Kurul'un ardından göreve gelen Yönetim Kurulu, yeni dönemdeki projelerini ve çalışma planını dün Podyum Davet'te Bursa kamuoyu ile paylaştı.
Yeni dönemde dört ana hedefe odaklandıklarını dile getiren Balkantürksiad'ın yeni Başkanı Berat Tunakan, hedeflerini şöyle açıkladı:

"Bu dönemde şu dört hedefe odaklandık. BALKANTÜRKSİAD Evi'mize taşınmak, üyeler arasındaki ilişkiyi geliştirerek sinerjiyi artırmak, Balkan ülkeleriyle ilişkileri geliştirerek kalıcı eserler bırakabilmek ve çalışma gruplarını işler hale getirmek."
BALKANTÜRKSİAD Başkanı Tunakan, "Balkan A.Ş diye bir proje düşüncemiz var yeni dönemde. Balkan A.Ş. ile BALKANTÜRKSİAD üyesi iş dünyası temsilcilerinin ortaklığı ile kurulacak şirketle Balkanlar'da yatırım imkanı olan alanlarda çeşitli atılımlar gerçekleştirilmesini öngörüyoruz" dedi.
Tunakan, ayrıca mayıs ayında Romanya Ekonomi Bakanı'nı dernek merkezinde ağırlayacaklarını ve olası iş birlikleri üzerinde görüşmeler yapacaklarını da sözlerine ilave etti.

Yılın sağlığa katkı ödülleri

HASVAK Bursa Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sağlıkta Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.
"Yılın Sağlığa Katkı Ödülleri" kategorisinde Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, ödül almaya hak kazandı.

15. Kalite ve Başarı Sempozyumu

KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun 15. yılında "Yeni Hayat" temasıyla 14-15Nisan 2017 tarihlerinde sempozyum gerçekleşecek.
Dün düzenlenen baısn toplantısına BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve ödül sürecinde yer alan kurumlar adına; BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, COATS İnsan Kaynakları Direktörü İlhami Öztürk ve Doğu Pres Genel Müdürü Uygar Eti katıldı.
Ayrıca sempozyum kapsamında düzenlenen ödülde finale kalanlar Burfaş, Coats ve Doğu Pres oldu. 2016 Bursa Mükemmellik Ödülü'nün sonucu 15 Nisan 2017 Cumartesi akşamı düzenlenecek törende açıklanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.