Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2016 01:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 01:29
BUSİAD’ın kentimize katmış olduğu  katma değerlerden biri de bu yıl yedincisi gerçekleşecek olan Bursa Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu’dur.
Bu geleneksel etkinlik bu yıl da 9 Aralık Cuma günü Podyum Davet’te saat 14.00’te gerçekleşecek. Bu yılki yedinci sempozyumun ana teması “İnovasyon ve Pazarlama” üzerine kurgulu.
Sempozyumun ilk oturumunda Yemeksepeti.com’un kurucusu Nevzat Aydın’ı dinleyeceğiz. Bu oturumun moderatörlüğünü Dr. İbrahim Öztahtalı yapıyor. Arada bir piyano/şan dinletisi var. Daha sonra da ikinci oturumda  Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, Alibaba.com Türkiye Temsilcisi Orkan Aytulun ve akademisyen Yüce Zerey, Tolga Yücel’in moderatörlüğünde konuşacaklar.

Atatürk adı kullanımı

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen bazı etkinliklerde, bazı kamu kuruluşları etkinliğin yerini belirleyen merkezin adındaki Atatürk’ü kullanmamakta ısrarcıdır.
Halbuki bu eser AK Parti iktidarı tarafından yapılırken, merkezin adı da aynı iktidar döneminde konulmuştur.

Yanlıştan dönüldü



Kamuoyuna “milletvekillerine ballı maaş” olarak yansıyan MEB Teşkilat yasa tasarısının 37’nci maddesi geri çekildi. 
TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyesi CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, konu ile ilgili olarak “Hukuk açısından son derece yanlış bir düzenlemeydi”  dedi ve şunları ekledi:
“Bu maddeyle ilgili komisyon görüşmelerinde itiraz etmiştik, bunun ayrımcılık olacağını, milletvekillerinin kendileri için yasa çıkarmalarının son derece yanlış olduğunu söylemiştik. Doğru olan tasarıdan çıkarılmasıydı, o nedenle hükümetin geri adım atması memnuniyet vericidir.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.