Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

81 ile, 81 akademik danışman projesi

Yazının Giriş Tarihi: 20.03.2018 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 08:02

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan "81 ile 81 Akademik Danışman" projesi kapsamında Bursa, Mustafakemalpaşa ve Karacabey Oda-Borsa Genel Sekreterleri, Bursa Ticaret Borsası ev sahipliğinde bir araya geldi.
Yerel kalkınmaya etkin katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje Bursa'da yaklaşık iki yıldır yürütülmekte.
Geçtiğimiz günlerde UÜ İşletme İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz başkanlığında toplanan Bursa ili Oda Borsa Genel Sekreterleri, bu ayki gündemlerinde kurum çalışanlarına uygulanan memnuniyet anket sonuç raporunu değerlendirdi.
Proje Koordinatörü Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz "Oda ve Borsa çalışanlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli ve değerli. Kurumların doğru şekilde yönetilebilmeleri için çalışanların karar süreçlerine katılımlarını sağlamak gerekiyor." dedi.
Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı da "Yerel ve bölgesel ölçekte doğru politikaların tasarlanması ve ekonomik hedeflere ulaşılabilmesi için hem iş dünyasının talep ve ihtiyacının yakından takip edilmesi hem de yerel kalkınma gündeminin sağlıklı biçimde tespit edilmesini hedefliyoruz. Oda ve borsaların kurumsal kapasitelerini ve yerel veri üretim kapasitelerinin inşasına katkı veren akademik danışmanlarımız, il ve ilçelerdeki tüm oda ve borsaların yönetim kurulu başkanlarının mutabakata varması sonucu belirleniyor ve proje Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından koordine ediliyor" dedi.

SUÇEV başlıyor

Network Fuarcılık ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) işbirliği ile düzenlenecek olan "Su ve Çevre Fuarı ve 4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi" 22 Mart Perşembe günü başlıyor.
Bu organizasyon, Dünya Su Günü olan 22 Mart'ta başlayıp 24 Mart'ta sona erecek.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ, Su Vakfı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü'nün de destek olduğu organizasyonla ilgili olarak Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Genel Koordinatörü Hasan Çepni, şunları söyledi:
"Bursamızı fuar sektöründe daha yukarılara taşımak için 2018 yılında planladığımız fuarlardan ikincisi olan SUÇEV fuarı için de hazırlıklarımızı tamamladık. Fuarımız Dünya Su Günü'nde kapılarını açıyor. Ayrıca çevre ve su kaynaklarımız konusunda da farkındalık yaratmayı hedefliyor."
Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker de, "ikinci fuarımız olan SUÇEV'de de hazırlıklarımızı tamamladık. Toplumumuza, sektöre, öğrencilere, akademisyenlere, kamuya mesajların verileceği, kararların alınacağı, bilimsel bilgi paylaşımının, skeç, tiyatro gösterileri, şiir ve resim yarışma-larının olacağı, fuar ve kongrenin birlikte planlandığı 'Su ve Çevre Fuarı ve 4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi' su şehri Bursamıza hayırlı olsun." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.