Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AÇEV'den MMO ziyareti

Yazının Giriş Tarihi: 16.02.2017 04:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 04:50

Ülkemizin önemli ve etkili sivil toplum örgütlerinden biri de Anne Çocuk Eğitim Vakfı'dır.
Vakıf 1982-86 yılları arasında Prof. Dr. Sevda Bekman, Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı ve Prof. Dr. Diane Sunar tarafından geliştirilen bir projenin Ayşe Özyeğin tarafından desteklenmesiyle 1993 yılında kuruldu.
AÇEV Saha Sorumlusu İ.Ethem Kalyoncuoğlu ve AÇEV Baba Destek Programı Proje Sorumlusu Olcayto Ezgin TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

AÇEV Saha Sorumlusu Kalyoncuoğlu, babaların da aile içinde çocuklarının gelişimine katkı konusunda farkındalık yaratmayı ve onlara bu konuda bilgi vermeyi amaçladıkları Baba Destek Programı (BADEP) kapsamında, MMO Bursa Şubesi ile daha önce yaptıkları ortak çalışmaların devam etmesinin önemini dile getirdi.
MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, ilk etapta Baba Destek Programı'nın devamının önemini ve yeni gerçekleştiririlecek projelerde diyalog halinde olacaklarını ifade etti.

5. Ziraat Bayileri Zirvesi

Ziraat Mühendisleri Odası 5. Ziraat Bayileri Zirvesi düzenliyor. 18 Şubat Cumartesi günü Almira Otel'de bu zirve gerçekleşecek.
Etkinlikte sabah ve öğleden sonra iki ayrı panel yapılacak. Bu panellerin ardından da bir sonuç bildirgesi açıklanacak.

Sevdaya dair şarkılar

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Sevdaya Dair temalı bir konser verdi.
Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu'nda özel bir repertuvarın hazırlandığı gecede, Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası ve Karagöz Halk Dansları Topluluğu'ndan oluşan 140 kişilik ekip, Nilüfer Göl'ün şefliğinde aynı sahneyi paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.