Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağbal ve Özlü Bursa’da

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2016 01:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 01:08
Bursa bu hafta iki bakanı birden ağırlayacak. Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, cuma günü Bursa’ya geliyor.
Bakan Özlü ve Ağbal Bursa Akçalar’da kurulmuş olan Elring Klinger fabrikasının açılışını yapacak. Bunun ardından iki bakan Karsan ve Durmazlar fabrikasını ziyaret edecek.
Akşam üstü ise Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi içindeki MESYEB ve BUTEKOM’u ziyaret edecekler. Burada bakanlara, brifing verilecek. 



Brifing sonrası Özlü ve Ağbal, BTSO Yönetim Kurulu ile bir araya gelecek. Burada Bursa’nın dönüşüm süreci hakkında bilgi verilecek ve de fikir alışverişinde bulunulacak.. 
Daha sonra da konuk bakanlar Bursa iş dünyası ile bir araya gelip, hem yemek yiyecekler, hem de bir istişare toplantısı gerçekleştirecekler.

Balkantürk Eğitim Vakfı

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı genel kurulu Burhan Vatan’ın divan başkanlığında Prof. Dr. Yüksel Özkan ve Prof. Dr. Emin Balkan’ın divan heyeti üyeliğiyle yapıldı. Toplantıda BEV’in bütçe ve çalışma raporları onaylandı.  
BEV Başkanı Naci Şahin, Bursa’da eğitim alanında gerçekleştirecekleri çalışmalarla öncü olduklarını belirterek “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza samimi bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

BUSİAD, UÜ ve inovasyon



BUSİAD ile Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle “Yenileşim - inovasyon” konulu seminer, UÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yapıldı.
Tekstil ve Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katıldığı seminerde “Yaratıcı düşünme – inovasyon” konusu Zeynep Biçer Özçelik tarafından anlatıldı
Zeynep Biçer Özçelik, yaratıcı fikirlerin hayata geçip katma değer ve ticari anlamda kâr sağlamasının inovasyonun temelini oluşturduğunu ifade ederek, bu süreçte hayal gücünün son derece önemli olduğunu belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.