Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'nin 2020 hedefleri

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2020 08:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 08:37

Cumartesi günü tarihi Belediye Binası'nda önemli bir toplantı yapılmıştı. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman tarafından organize edilen bu toplantıya, aralarında eski bakanlar Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala'nın da bulunduğu AK Parti Bursa milletvekilleri katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın ev sahipliği yaptığı toplantıda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da vardı.

Bu toplantıda önce 2019 yılının parti ve Bursa açısından bir değerlendirilmesi yapıldı. Bunun dışında da 2020 Bursa'sı için hedefleri ortaya konuldu.

Şimdi ise AK Parti İl Teşkilatı yeni bir toplantıya hazırlanıyor. Pazar günü aynı ekip, Bursa medyasının karşısına çıkıyor. Hem geçtiğimiz 2019 yılında yaptıklarını ve yapamadıklarını anlatacaklar, hem de Bursa 2020 için planlarının neler olduklarını paylaşacaklar.

Evet, özetle AK Parti Bursa Teşkilatı ve yerel yönetimleri bir bağlamda 2019 yılının içinde neler yapıp, neler yapamadıklarının hesabını Bursa halkına verecek. Ayrıca 2020 ile ilgili hayallerini de Bursa halkı ile paylaşacak.

BTM'DE 3D SANAL SINIF

Bilim ve Teknoloji Merkezi, bünyesindeki özelliklere bir yenisini daha ekledi. Artık BTM'de 3D Sanal Sınıf Uygulaması ile eğitim farklı bir boyuta taşınıyor. Sanal sınıftaki derslerde üç boyutlu gözlük takarak dersler izleniyor.
Böylece öğrencilerin derslerinde gördükleri konuları bizzat deneyerek öğrenme imkanı bulduğu ve geçtiğimiz yıl 150 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan BTM'de şimdi de 3D Sanal Sınıf Uygulamasına geçildi.

3D sanal sınıf uygulaması ile öğrenciler okullarında gördükleri kazanımları 3D video ve simülasyonlar ile öğrenme imkanı buluyor.

Örneğin çocuklar kan dolaşımını bugüne kadar kitaplarındaki tek boyutlu bir fotoğrafla anlamaya çalışırken, 3D sanal sınıfta taktıkları 3 boyutlu gözlüklerle, damarların içini, kanın nasıl dolaştığını ayrıntılarıyla görebiliyor. İlkokuldan liseye kadar her müfredata uygun olarak hazırlanan 3 boyutlu ve zengin görsellerle öğrenciler, okulda öğrendikleri bilgileri daha da geliştiriyorlar.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da sanal sınıf uygulamasından yararlanan öğrencilerle birlikte derse katıldı. Öğrencilerle birlikte 3 boyutlu gözlüğünü takan Başkan Aktaş, nanoteknoloji ile kanser tedavisinin nasıl yapıldığını ve kaldıraç sisteminin nasıl işlediğini anlatan videoları izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.