Hava Durumu

AK Parti Yürütme Kurulu

Yazının Giriş Tarihi: 18.01.2015 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2015 08:08
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Almira Otel’de yeni il yürütme kurulunu dün kamuoyuna tanıttı.
İl  kongresinde çok zengin bir isim havuzu içerisinden yeni yönetimlerini belirlediklerini dile getiren Cemalettin Torun “Bunu yaparken de şehrimizin demografik yapısını dikkate aldık. Bunun  yanında  yeni  yönetimimizde  bayan arkadaşlarımıza  biraz  daha  fazla  yer  verdik.  14 bayan arkadaşımız yönetimde.  Yaş  ortalaması  40  olan  bir  yönetimkurulu oluşturduk.  Genç ve  dinamik kadromuz ile seçimlere hazırız.”dedi. 
Konuşmasında güncel konulara da değinen Cemalettin Torun, Paris’te meydana gelen ve  ve 12 kişinin hayatını kaybettiği terör olayı hakkındaki düşüncelerini de şu cümlelerle ifade etti:
“Dünyanın neresinde olursa olsun bu tür olayların karşısındayız.  Terör her yerde terördür. Bunun dini, milliyeti, coğrafyası olmaz. Biz Türkiye olarak, AK Parti hükümetleri olarak terör olaylarının nerede meydan gelirse gelsin bir insanlık suçu olduğunu ifade ediyoruz. Çünkü insan canı çok kıymetlidir. Cana nerede kastedilirse kastedilsin biz onun karşısında oluruz.”
Daha sonra Cemalettin Torun, AK Parti Bursa Yürütme Kurulu’nu tanıttı.
AK Parti’nin Bursa İl Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:
“İl Başkanı Cemalettin Torun,  Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdullah Duman,  Teşkilat Başkanı İbrahim Güney, Seçim İşleri Başkanı Halil İbrahim Özgeriş, Tanıtım ve Medya Başkanı Davut Gürkan, Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Şenocak, Sosyal İşler Başkanı Necati Polat, Yerel Yönetimler Başkanı Asım Amil, Ekonomi İşleri Başkanı Kemal Ermiş, Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Kılıç, Mali ve İdari İşler Başkanı Orhan Aygün, AR-GE Başkanı Fatma Saime Erdönmez, İl Sekreteri Ürkiye Şentürk, Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuz Gözgeç, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli”
Başarılar.

Hüsnü Züber’in ardından

Bursa önemli bir değerini kaybetti.   Yakma dağlama (pyrogravure) sanatçısı, emekli harita mühendisi yarbay Hüsnü Züber, 85 yaşında aramızdan ayrıldı.
Ressam, dağlamacı, folklor araştırmacısı, yazar, koleksiyoncu, müzeci bunların hepsiydi, Züber.
Bursa’ya restore ettiği bir Osmanlı Evi’ni müze olarak bıraktı. Adını taşıyan bir ilköğretim okulu kazandırdı.
Bursa sanat ve kültürünün içinde olan ince naif bir insandı. Mezarını bile önceden yaptırmıştı.
Bursa kültür ve sanat dünyasının başı sağ olsun.

Osmangazi’nin dönüşüm karnesi

Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi ile Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi pazartesi günü Osmangazi Belediyesi’ne karne verecek.
Üç akademik odamız Soğanlı Kentsel Dönüşümü’ne ilişkin görüşlerini, bu dönüşümün bir bağlamda notunu açıklayıp değerlendirmelerde bulunacak
Bu basın toplantısı pazartesi günü 12.30’da Mimarlar Odası Bursa Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Bakalım Osmangazi ilçesinin kentsel dönüşüm notu kaç çıkacak?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.