Hava Durumu

Akşener bugün Bursa'da

Yazının Giriş Tarihi: 14.11.2020 08:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.11.2020 08:54

Son günlerde siyasetin gündeminde İYİ Parti var. Özellikle parti içi ve de parti dışında hedef tahtası konumunda. Bir taraftan parti içinde "Benden sonra tufan" diyenler var. Bir taraftan da dışardan İYİ Parti bombardıman içinde.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Ekim'de Bursa'ya gelecek ve partiye yeni katılan üyelere rozet takacaktı. Ama İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle bu gezisi ertelendi.

Şimdi Meral Akşener, bugün Bursa'da olacak. Akşener, Podyum Park'ta düzenlenecek törende İYİ Parti'ye yeni üye olan 2 bin 500 kişiye rozet takacak. Ve de bir konuşma yapacak.

Bakalım Akşener, Bursa'dan ne mesajlar verecek?

ATATÜRK'Ü ANMA KONSERİ

BBDSO'nun 12 Kasım Atatürk'ü Anma Konseri yapıldı. Atamızın aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde, konserde ölümsüzlüğünün sırları paylaşıldı.

Dağhan Doğu yönetimindeki BBDSO konserine Tenor Aydın Uştuk'un muhteşem sesiyle eşlik etti. Konserde, tenor Aydın Uştuk "Çanakkale", "Burası Huştur" gibi eserleri BBDSO eşliğinde seslendirdi.

Ayrıca, İlknur Güntürkün Kalıpçı ve Aybige Kalıpçı anlatımlarıyla, onun dünyada zafer kazanan bir asker, ilerici bir devlet adamı olmasının yanında, sosyal mucit, kültür antropoloğu, kültür hümanisti, sanatsever gibi onlarca sıfatını ekleyebilmesinin şifrelerini açıkladı.

İTALYA PAZARI VE FIRSATLAR

BTSO, T.C. Milano Ticaret Ataşeliği ve Uludağ İhracatçı Birlikleri işbirliği ile pazartesi günü bir etkinlik düzenleniyor.

Başta tekstil, konfeksiyon ve mobilya sektörleri olmak üzere tüm sektörleri kapsayan "İtalya Pazarı ve Ticaret Fırsatları" konulu online seminer, zoom webinar bağlantısıyla 16 Kasım 2020 pazartesi günü 14:00-15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bu seminere T.C. Milano Ticaret Ataşesi Ozan Murat Ergan konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca, Uludağ İhracatçı Birlikleri de deneyimleriyle katkı sağlayacak.

DSÖ'NÜN UYARISI VAR

Özellikle yeni kuşak, aşıya karşı bir algıya sahip. Bu nedenle çocuklarının bazıları aşılarını ihmal ediyor. Veya yaptırmıyor. Ama bakın Dünya Sağlık Örgütü ne diyor.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından hazırlanan raporda, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında getirilen kısıtlamalar nedeni ile aşılama seviyelerinin kritik seviyelere düştüğü ve kızamık vakalarında çeyrek yüzyılın en kötü artışının yaşandığına dikkat çekildi.

Kızamığın, Covid-19, Ebola, tüberküloz veya gripten daha fazla bulaşıcı olduğu biliniyor.

DSÖ, kızamığın geçtiğimiz sene dünya genelinde 870 bin kişiyi enfekte ettiğini ve 207 binden fazla kişinin ölümüne neden olduğunu aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.