Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alinur Aktaş'ın nezaketi

Yazının Giriş Tarihi: 11.11.2017 09:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.11.2017 09:24

Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi'nin açılışında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile karşılaştım. Kendisine doğrudan hayırlı olsun diyememiştim, o fırsatı buldum.
Toplantıya 20 dakika geç kaldım, arabamı park ederken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın geldiğini gördüm. İçeri girip, kısa bir tur attı ve açılış törenine geçildi.

Bir belediye başkanının geç gelmesine alışmıştık. Hele hele 20 dakika çok sıradan bir gecikmeydi. Sıra konuşmalara gelince sözü Alinur Aktaş aldı. Başkan Aktaş söze 20 dakikalık gecikmesi nedeniyle özür dileyerek başladı ve gecikme nedeni olarak Gürsu'daki fabrika felaketinde hayatını kaybeden bir işçinin cenazesi katılımını ifade etti. Ve konuşmasının sonunda bir kez daha özür diledi.
Bakın bu bizim alışkın olmadığımız bir davranış şekliydi. Ben öncelikle bu nezaketinden ötürü Alinur Aktaş'ı kutlamak istiyorum.
Bu vesile ile de yeni görevinin, kendisi, ailesi ve kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Yıldırım'a Medicabil geldi

Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi açıldı. Kentimizde 7 yıldır sağlık alanında hizmet veren Medicabil, Özel Medicabil Hastanesi ve Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi'nin yanına Yıldırım'daki yeni Cerrahi Tıp Merkezi'ni de kattı.
Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi toplam 5 bin metrekare kapalı alanda, 14 yatak kapasitesi, 2 ameliyathane, 17 poliklinik ve 100 personel ile acil başta olmak üzere 9 branşta hizmet verecek.
Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, "Bugün bizim için önemli bir gün. Sağlıkta Medicabil kalitesi, özel hastane ve evde bakım merkezinin ardından Yıldırım'da Cerrahi Tıp Merkezi olarak hizmet verecek. Sağlık hizmeti almak isteyenlere ulaşımda kolaylık olması açısından ve ihtiyacı karşılamak için Yıldırım'a geldik. " dedi.

Açılışa Bursa Vali Yardımcıları İbrahim Avcı ve Yunus Fatih Kadiroğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, Osmangazi İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Nilüfer İlçe Kaymakamı Avni Oral, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, BESOB Başkanı Arif Tak başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sonrası Medicabil ailesi bir anı fotoğrafı çektirdi.
Prof.Dr.Ömer Faruk Bilgen nezdinde Medicabil ailesini kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.