Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alkin, MÜSİAD'da konuştu

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2017 05:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 05:01

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen Müstakil Düşünceler Konferansı gerçekleşti.
Bu konferansta konuşan İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, Bursa'nın, Kuşak Yol Projesi'nin altın halkası içerisinde yer aldığını ve bu halka içerisinde yer alan Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz bölgelerinin, dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden olmaya doğru gittiğini söyleyerek şöyle devam etti:

"Çin ekonomisi yeniden yapılandırılmaktadır, dolayısıyla Çin'de çok önemli gelişmeler yaşanabilecektir.Çin, bununla ilgili olarak 79 milyar dolarlık bir para harcamayı şimdiden kafasına koymuş durumda. Türkiye'yle de ciddi bir işbirliği istiyorlar bu Kuşak Yol Projesi için. 4,5 milyar insanı ve 40 milyon kilometrekarelik bir coğrafik alanı ilgilendiren müthiş bir proje. Bazı şeyleri gözden kaçırmamanızı rica ediyorum.
Putin dahil bu Kuşak Yol Zirvesi için Çin'e 28 tane lider geldi. Bu 28 lider içerisinde Çin Devlet Başkanı Şi, sadece devlet töreniyle bizim Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Böyle ince detayları sakın gözden kaçırmayın"

Genç İnşaat Mühendisleri ve 19 Mayıs

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, çarşamba günü, Altın Ceylan Havuzbaşı'nda "19 Mayıs Geleneksel Gençlik Balosu" düzenledi.
Geceye katılan genç mühendisler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladılar.

İKAYDER ve stresle başa çıkma

İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER), üyelerinin gelişimine yönelik eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda son eğitimde "Stres Yönetimi ve Stresle Başa Çıkma Semineri " ile iş yaşamının getirdiği zorluklardan kurtulma yöntemlerini Uzman Klinik Psikolog Dilara Kazancı'dan dinledi.
Seminerde mobbing, motivasyon yönetimi, iletişim, tükenmişlik, stresle başa çıkma ve stres yönetimi konularında bilgi veren Kazancı, iş yaşamında karşılaşılan zorlukların üstesinden gelebilmenin altın kurallarını anlattı.
Seminerin ardından katılımlarından dolayı Uzman Klinik Psikolog Dilara Kazancı'ya teşekkürlerini sunan İKAYDER Başkanı Bilal Özdemir bu tarz kişisel gelişim seminerlerine hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.