Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayhan Salman ile seçim üzerine

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2019 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2019 08:10

31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kaldı. Gerek ittifaklar, gerekse siyasi partiler yoğun bir çalışmanın içinde. Nerede ise her gün bir kamuoyu araştırması ortaya çıkıyor. Sonuçlar açıklanıyor, başkanlar ilan ediliyor.
İstatistikle ilgili bir fıkra vardır. Bir gün matematikçeye sormuşlar "2 kere 2 kaç eder?" diye, o 4 eder, demiş. Aynı soruya felsefecinin yanıtı 4 de olabilir, 5 de olabilir, 6 da olabilir, olmuş. İstatistikçi ise bu soruya karşılık bir soru sormuş. O soru da "Kaç olmasını istiyorsunuz?" sorusuymuş. Anket işleri ile uğraşan dostlar bozulmasınlar. Herşey yalan, 31 Mart gerçek. Vatandaşlarımız sonucun ne olduğunu o gün söyleyecek.

Bursa AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile dün sabah bir sohbetimiz oldu. Kendisi ile 31 Mart Yerel Seçimleri'ni konuştuk. Cumhur İttifakı'nın ve AK Parti'nin çalışmaları, çalışmalarda alınan geri dönüşleri, seçim sürecinin nasıl gittiğini konuşma fırsatımız oldu.


Ayhan Salman'a öncelikle Cumhur İttifakı bünyesindeki çalışmaların nasıl gittiğin sordum. Bu konuda kendisi şunları söyledi:
"İlkeleri ve ülküleri örtüşen Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerin tek bir sesle, tek bir söylemle başta ülkemizin beka sorunu olmak üzere, diğer sorunlarına çözüm bulma noktasında ortaya koyduğu projeler milletimizden büyük teveccüh görüyor. Şuna inanın vatandaşlarımız her şeyin, önümüzdeki tehlikelerin farkında ve bunun bilincinde.

Partilerin birlikteliğinden yaratılan sinerji o kadar güçlü ki; ülkemizi Sayın Cumhurbaşkanımızın önümüze koyduğu hedeflere taşıyabilecek tek güç. Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerin yöneticileri olarak tam bir uyum içersindeyiz. Burada tüm egolarımızı ve her şeyi bir kenara bırakıp, ülkemizin çıkarlarını ve beka sorununu tek önceliğimiz haline getirdik. Bizler bu bütünlük ve birliktelik içinde çalışmalarımızı sürdürürken; ilke ve ülkü birliği olmayan tek amaçlarının sadece Cumhur İttifakı'na ve Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a zarar vermek olan bir ittifak ile mücadele ediyoruz. "
Seçim çalışmalarının nasıl gittiğini sorduğumda ise AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman şunları dile getirdi:
"Murat bey temel konu ne biliyor musunuz? Temel konu bugüne kadar yaptıklarınız ve bugüne kadar geliştirdiğiniz ilişkiler. Biz zaten kurulduğumuz günden beri milletimiz ile beraberdik. Onların içinden doğduk. Milletimiz ile ilişkilerimiz hep devam etti.

Ev ev dolaştık ve dolaşıyoruz. Her kapıyı çalıyoruz. İşyeri, işyeri dolaşıyoruz. Dernek, dernek dolaşıyoruz. STK'larla zaten sıcak olan ilişkilerimizi sürdürüyoruz. Onların sorunlarını, taleplerini dinleyip, çözümler üretiyoruz. Bu sadece seçim var diye yaptığımız bir şey olmadığı, her zaman ilişkilerimizi sürdürdüğümüz için milletimizden, çaldığımız her kapıdan teveccüh görüyoruz.
Deyim yerindeyse canla başla çalışıyoruz. Milletimiz de bunu görüyor. Milletimizin bize verdiği destek her geçen gün artıyor. Bakın şunu belirteyim, o bazılarının cahil olarak gördüğü, tanımladığı milletimizin; olaylara bakışı ve sağ- duyulu davranışı, dik duruşu ve olayları yorumlayışı büyük saygı duyulacak bir şey.
Emin olun milletimiz her şeyin farkında, sandık başına gittiğinde ülkemizin bekası için her zaman olduğu gibi, bu sefer de gerekeni yapacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.