Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayşe Küçük'ün nezaketi

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2017 04:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2017 04:44

Geçtiğimiz ay içinde Bursa LÖSEV(Lösemili Çocuklar Vakfı) koordinatörü ve ekibi, Bursa Valisi İzzettin Küçük'ün eşi Ayşe Küçük hanımefendiyi ziyaret etmişti.
Bu ziyaretten etkilenen Ayşe Küçük, bir iade-i ziyaret yaparak LÖSEV Bursa Şubesi'nde ve vakfın çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Küçük, anne atölye çalışmalarını da yerinde gördü.

Atölye çalışmalarına gönüllü olarak katılan annelerden, bu çalışmalara başladıktan sonra hayatlarındaki değişimleri tek tek dinleyen Ayşe Küçük'ün bu ziyareti anneler günü öncesinde LÖSEV'i ve Dükkan atölye annelerini çok mutlu etti.
Ayrıca Ayşe Küçük, anne ellerinden çıkan göz nuru ile yapılan LSV Dükkan ürünlerinden alarak da desteklerini sundu.
Bu insani yaklaşım ve davranışından ötürü Ayşe Küçük hanımefendiyi kutluyorum.

BALKANTÜRKSİAD'dan, Bozbey'e ziyaret

BALKANTÜRKSİAD, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti. Ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan'a Başkanvekili Süleyman İnan, Başkan yardımcıları İskender İskenderoğlu ile Fatih Şakir, Sayman Nurettin Göler ve Yönetim Kurulu üyeleri Remzi Abdioğlu ile Rabia Kuru eşlik etti.
Çalışmalarıyla Balkan camiasıyla Bursa arasında sosyal, kültürel ve ekonomik birliktelikler kurduklarını ifade eden Tunakan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti.

Çeşitlilik Zirvesi

Düşünceler ve görünmeyen farklılıklar üzerinde değerlerin güçlü ve etkin olduğu bir toplumun gerçekleşmesi için destek olmak, misyonuyla kurulan BUÇAD çalışmalarını sürdürüyor.
Bilgide ve Uygulamada Çeşitliliği Destekleme Derneği (BUÇAD) şimdi "Fark Yarat" temasıyla ilk kez Bursa'da düzenleyeceği Çeşitlilik Zirvesi yarın saat 09.00'da Crowne Plaza'da gerçekleştirilecek.
Zirvede alanında uzman kişiler deneyimlerini paylaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.