Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkanlar'da Bursa rüzgarı

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2019 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2019 08:06

Tüm yaşamını spora adamış çok özel birkaç insanımız var. Bunlar ana mesleklerinin dışında tüm zamanlarını spor sahalarında geçiriyor. Bu insanlardan biri de Dr. Murat Kaçar.
19-22 Eylül tarihlerinde Romanya'nın Bükreş kentinde Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası yapıldı. Bu Balkan şampiyonasından ülkemizi temsil eden iki Bursalı master atletimiz madalya ile döndüler. Dr.Murat Kaçar 2 altın bir gümüş; emekli albay Muzaffer Güven de 2 altın madalya ile döndü.
Nilüferspor Kulübü atleti Dr Murat Kaçar 70 yaş 80 m engellide 16.49 ile birinci olurken, 60 yaş 4x100 m bayrakta 1.01.44 ile altın ve 60 yaş Balkan bayrakta 4.44.31 ile hem gümüş madalya, hem de yeni Türkiye rekorunun ortağı oldu.
Emekli albay Muzaffer Güven de 80 yaş uzun atlamada 3.15 ile, üç adım atlamada 8.51 ile 2 altın kazandı. Aynı zamanda da hem Balkan ve hem de Türkiye rekorlarının sahibi oldu.
Bursamızın ve ülkemizin adını duyuran iki büyüğümüze saygıyla diyorum.

BURSA MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ'NE DOĞRU

Bursa Mükemmellik Ödülü'nde 2019 yılı çalışmaları salı günü yapılan basın toplantısı ve ardından gerçekleştirilen konferans ile başladı. KalDer Evi'nde gerçekleştirilen etkinlikte BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve Bursa Mükemmellik Ödülü'nü almaya hak kazanan kurum ve kuruluşların temsilcileri vardı .
KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay özetle şunları söyledi:
"EFQM Mükemmellik Modeli'ne göre düzenlediğimiz Bursa Mükemmellik Ödülü; Bursa'da iş mükemmelliğine ulaşma çabasında olan kurumları ödüllendirmek ve onurlandırmak amacıyla yürütülen bir süreçtir. Rekabette öne geçmek, daha fazla müşteri memnuniyeti ve kazanç için iyi bir modele ihtiyaç duyuluyor. İşte bu noktada bizler 1998'den bugüne 20 yıldır EFQM'i tavsiye ediyoruz. EFQM Mükemmellik Modeli iş dünyasının ihtiyaçlarına göre zaman zaman kendini yenileyerek kurumların tercihi olmayı sürdürmektedir. KalDer de bu konuda kendisini geliştirerek model konusunda bilgi ve insan kaynağı açısından donanım ve birikim kazanmıştır. "
Basın toplantısının ardından düzenlenen konferansta EFQM Mükemmellik Modeli'ni uygulamış ve geçtiğimiz yıllarda ödül almış olan; Limak Uludağ Elektrik İnsan Kaynakları ve Kalite Yöneticisi Gökmen Turan, Erdem Kaya Patent Genel Koordinatörü Türkan Kaya ve Bursa Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yasemin Özdemir deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.