Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkantürksiad'da eğitim vardı

Yazının Giriş Tarihi: 23.06.2017 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.06.2017 07:29

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, yeni başkanları Berat Tunakan yönetiminde çalışma ve etkinliklerine yoğun biçimde devam ediyor.
BALKANTÜRKSİAD'ın bir yeni etkinliği de geçtiğimiz günlerde üyelerinin yoğun katılımıyla düzenlenen "Yönetişimde Değişen Bakış Açısı Semineri" oldu.
Seminer Uludağ İhracatçı Birlikleri'nde 4CEO Eğitim ve Danışmanlık işbirliğinde hayata geçirildi.

Bu seminere BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, BALKANTÜRKSİAD üyeleri, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin, BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, BTSO Gıda Tarım ve Hayvancılık Konsey Başkanı Dr. Mustafa Yıldız, Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar, Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Mart, STK yetkilileri ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.
Seminerde Hakan Okay tarafından "Değişen Yönetim Anlayışı ve İşletmelerdeki Uygulamalar" konu başlığında, Onur Tuğman tarafından da "21.Yüzyılda Marka Yönetimi ve İletişimi" konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu. "Pazarlama 4.0" konusunda Doç. Dr. Volkan Ekin sunum yaparken Ufuk Sönmez ise "Yeni Nesile Liderlik Yapmak" konusunda bilgilendirme yaptı.

-Türkün Holding konseri

Türkün Holding Türk Sanat Müziği Korusu, Nilüfer Halk Evi önünde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği konserde seslendirdiği ilahiler, solo ve koro şarkılarla kalabalıklara hem duygusal hem de keyifli anlar yaşattı.
Konsere, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt'un yanı sıra Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Pelin Sevgi, Türkün Holding Yönetim Kurulu üyesi Aslı Türkün, Türkün Holding bünyesinde bulunan firma yöneticileri ve holding çalışanları da katıldı.

-BBŞB iftarı Batum'daydı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Batum´daki Türk Sokağı´nda 7 lokantada ücretsiz olarak ramazan boyunca iftar verdi. Batum'daki bu iftarlara Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa protokolü de katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mübarek Kadir Gecesi´ni iftarını Gümülcine ve Üsküp´ten sonra Batum´da düzenledikleri için mutlu olduklarını ifade etti.


Batum çarşı meydanındaki iftar yemeğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Efkan Ala, Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Hüseyin Şahin, Muhammet Müfit Aydın ve Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile Bursa ve Gürcistan´dan Müslümanlar katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.