Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkantürksiad'ın konukları

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2017 04:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 04:50

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Cuma akşamı Crowne Plaza Otel'de iki önemli konuğu ağırlayacak.
Balkantürksiad'ın 17. Sinerji Toplantısına, ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu konuk olarak katılacak.

Balkantürksiad Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, "Ülke olarak çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Ekonomimizle ilgili hassasiyetler bulunuyor. Bu dönemde ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleştireceğimiz Sinerji toplantısında genel ekonomik konuları ele alacağız" demekte.

BGC Ödülleri

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması'na başvurular başladı.
1 Ocak 2016 - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında yayımlanan eserin aday olacağı yarışmaya başvurular 28 Şubat akşamı sona erecek. Yarışmanın Spor Haberi Dalı BGC üyesi merhum Erhan Tamiş adına, Genel Fotoğraf Dalı da BGC üyesi merhum Yunus Hakan Güler adına gerçekleşecek.

Fişekçi, Şiir Atölyesi'nde

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, edebiyata büyük emek veren şair, yayıncı ve eleştirmen Turgay Fişekçi'yi "Şiir Atölyesi"nde ağırladı. Nilüfer Belediyesi 'nin ücretsiz Şiir Atölyesi'nde ünlü şair Turgay Fişekçi eğitim verdi.
Atölyede "Şiir nedir?" sorusundan hareketle şiirin ortaya çıkışı ve günümüze kadar olan dönemleri ele alındı. Türkiye'de tam anlamıyla bir şiir eleştirisinden bahsetmenin güç olduğunu söyleyen Turgay Fişekçi, bugüne kadar Türk şiirine katkı sunan eleştirmenleri, yazı örnekleriyle birlikte paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.