Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktaş ve oyuncak kütüphanesi

Yazının Giriş Tarihi: 20.02.2018 07:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 07:33

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ali Paşa Oyuncak Kütüphanesi'nde çocuklarla buluştu.
Bu buluşmada Başkan Aktaş, gelecekte bugünün çocuklarının söz sahibi olacağını; çocukların bugünden, yarına hazırlanması gerektiğini belirtti.
Aktaş, Bursa'nın geleceği için çocukların, sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetiştirilmeleri gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi:
"Bir taraftan altyapı ve üstyapı yatırımlarını hızla sürdürürken, diğer yandan sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki hizmetleri de devam ediyor. "

Balkantürksiad iş toplantıları

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği kısa adıyla (BALKANTÜRKSİAD) düzenli etkinliği olan "İş Geliştirme Toplantıları"nın 5.'si yine yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
BALKANTÜRK Evi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen 5. İş Geliştirme Toplantısı, BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcısı Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabriye Şen önderliğinde yapıldı.


BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan'ın başkanlık yaptığı toplantıya; gıda, inşaat, makine, gayrimenkul, iklimlendirme, alüminyum, iç mimarlık reklam, güvenlik, tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren BALKANTÜRKSİAD üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, 'İkili ilişkiler ticari ve sosyal ilişkilerin artmasıyla gelişir' şeklinde konuştu.
Kolaylıklar diliyorum.

Aile Şirketleri 4.0
Bugün BUSİAD Evi'nde önemli bir toplantı var. Aile şirketleri denince akla gelen sivli toplum kuruluşu TAİDER, Bursa Şubesi "Aile Şirketlerinde Yönetim Kurulu 4.0" başlığıyla bir panel düzenliyor.


Bu paneli TAİDER Bursa Şubesi Temsilcisi Dilara Korgavuş, yönetecek. Panelin konuşmacıları ise SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Tezel, Odgers Brendston Türkiye Yönetici Ortağı Ayşe Öztuna Bozoklar, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı Sami Erol. .
Etkinlik saat 15.30'da gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.