Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Alinur Aktaş DERİX 2018'i açtı

Yazının Giriş Tarihi: 29.06.2018 08:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.06.2018 08:35

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Merinos AKKM'deki DERİX 2018 Fuarı'nın açılışını yaptı.
Merinos AKKM'deki fuar alanı bir süre öncesine kadar farklı bir formatta kullanılıyordu. Alinur Aktaş'ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından, bunun formatı değişip, özgün biçimde fuar alanı olarak kullanılmaya başladı. Bu süreçte de Network Fuarcılık ile birlikte 3 fuar düzenlendi.
Bu kapsamdaki 4. fuar dün yapılan açılış töreni ile başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi destekleriyle ve Merinos AKKM ile Network Fuarcılık'ın birlikte düzenlediği DERİX Deri Ürünleri Fuarı 2018 için 38 firma katılımda bulundu.
Fuarın açılışında Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aydan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş birer konuşma yaptılar.
Alinur Aktaş, Türkiye'nin dördüncü, ihracatımızın ve ticaretimizin ikinci büyük şehri Bursa'da fuar eksikliğine yönelik ortaya konulan projelerle Bursa'yı daha yukarılara taşımaya çalıştıklarını, ticarette fuarcılığın büyük önem taşıdığını dile getirdi.
Bu fuar genel bağlamda ayakkabı üreticilerinin katıldığı, ayakkabı toptancılarına yönelik bir fuar. Teması da Zenne olduğu için sadece kadın ayakkabılarına yönelik.

Sertap, yağmur ve Bursa

Sertap Erener, BKSTV tarafından düzenlenen 57. Bursa Festivali'nde Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda bizleri büyüledi.
Konserin sonlarına doğru başlayan yoğun yağmura rağmen, izleyiciler konseri sonuna kadar izledi.
İzleyiciler de, Sertap da mutlu ama ıslak biçimde konserden ayrıldı.
Konser sonrası yollarımız adeta gölü andırıyordu. Bu soruna elektrik kesilmeleri ve Bursa'nın bazı bölgelerinde dün de devam eden su kesintileri eklenince hayatımız bir biçimde sıkıntıya giriverdi.

BEBKA'dan proje eğitimi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın 2018 Yılı Mali Destek Programları kapsamında destek almaya hak kazanan kurumlar ile firmaların yetkililerine proje uygulama eğitimleri verildi.
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen eğitim programında İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanları tarafından projenin uygulanması sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.