Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBDSO'dan 2017'ye çifte veda konseri

Yazının Giriş Tarihi: 26.12.2017 07:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 07:50

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestramız, 2017'ye veda ederken, Yılbaşı Konserini bir ayrıcalık yaparak, iki gün üst üstte verecek. Bu sezon Yılbaşı Konseri 28-29 Aralık Perşembe ve Cuma akşamları iki konser olarak gerçekleşiyor.
Yılbaşı Konseri'nde daha önceden Bursa'da dinlediğimiz Tuncay Kayış ve Golden Trombone orkestrası ile Melodi Kayış, Bursalı dinleyicilerle buluşacak.
Tuncay Kayış ve Melodi Kayış müzik dünyamızın baba-kız sanatçılarından.
Orkestra Bob Thiele ve George David Weiss tarafından yazılmış, Louis Armstrong'un sesinde ölümsüzleşmiş şarkı "What a wonderful world" ve buna benzer birçok klasikleşmiş popüler müzik eserini seslendirecek.
BBDSO'nun Yılbaşı Konseri'nde orkestrayı şef Murat Göktaş yönetecek.
Yılın son konserini kaçırmayalım. Yeni yıla müzikle girelim.

Zafer Karazeybek'in sergisi
Zafer Karazeybek, 1960 Bursa Orhangazi Çakırlı Köyü'nde doğar. Üniversite eğitiminin ardından, meslek hayatına 1984 yılında kuyumcu olarak başlar.
Maden işleme tekniklerinin yanı sıra müzik aletleri süslemeciliği, sedefkârlık, yontu işleri, oymacılık, mine ve savat gibi geleneksel tekniklerle çalışır.


Osmangazi Türbesi, Yavuz Sultan Selim Türbesi, Afyon Mevlevihanesi, Bursa Saltanat Kapısı gibi birçok tarihi eşyanın onarımını gerçekleştirir.
Zafer Karazeybek, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "El Sanatları Ustaları" envanterine girer. "Kültür Bakanlığı Sanatkârı" olarak "Onur Ödülü" ile ödüllendirilir.
Bugüne kadar 20 sergi açan Zafer Karazeybek'in "Bursa San'at Atölyeleri Sergisi" 25-31 Aralık 2017 arası Zafer Plaza AVM'de başladı.
İzlemeyi unutmayın.

POYD'den İnoksan'a ödül

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) resmi yayın organı olan GM Turizm Yönetim Dergisi her yıl sektörü ile ilgili çeşitli ödüller vermekte. Derginin bu yıl verdiği "QM Awards 2017" Antalya'da sahiplerini buldu.
Bu arada "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Konaklama Sektörü Bilgi, Hizmet ve Malzeme Tedarikçileri" ödüllerinden biri de Bursa'ya geldi.
İnoksan "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Yerli Endüstriyel Mutfak Firması" seçildi.
İnoksan'ın ödülünü İnoksan Antalya Bölge Müdürü Ömer Kocapınar aldı.
İnoksan Ailesi'ni kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.